Početna
Utorak, 18.Prosinca 2018 (17:13:07) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Max City Advent

Paradom vozila započeli 36 buzetski dani

Zabava, 16.09.2017. (11:08)

Jučerašnjom paradom vozila na Trgu Fontana započeli su 36. Buzetski dani. Od ranog jutra trajali su verifikacija i tehnički prijem vozača, pa su natjecatelji svojim bolidima bili preplavili tri gradska parkirališta (Mašimovu škuju, Cimos i Istarski vodovod) te spremno očekuju subotnji trening.

Parada je bila uvertira u vikend ispunjen benzinskim parama i adresanilom. Na Trgu Fontana okupilo se sedamdesetak natjecateljskih automobila koji su izazvali oduševljenje okupljenih posjetitelja, čemu je pomoglo i driftanje domaćeg vozača Marina Ivančića. Za trajanja parade predstavili su se i buzetski outdoor sportaši među kojima su se istaknuli paragliderski klub „Tići“ i offroad klub „Kamo oko vidi“. Nakon predstavljanja na defileu, vozači su se vratili u vozni park kako bi obavili posljednje pripreme pred trening.

Subotnji prvi trening započeo je u 9:30, a drugi na rasporedu u 14:00. Na njima će vozači nastojati čim bolje podesiti svoja vozila i upoznati se sa stazom, kako bi bili što spremniji za utrku.

Nedjelja je rezervirana za veliko finale: prva vožnja starta u 9 ujutro, a druga u 13:30, dok je svečano otvorenje planirano za 13:15.

Tijekom subote i nedjelje županijska cesta od Mosta do Svih svetih i Peničića bit će zatvorena od 8 do 18 sati. Cijena ulaznica je 40 kuna i vrijedi za oba dana.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda