Početna
Utorak, 18.Prosinca 2018 (17:12:01) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Night Express u Montani

Sponzorirani članak

Gibonnijev koncert 21. rujna zatvara ovogodišnji Poreč Open Air

Zabava, 15.09.2017. (12:11)

Dugo očekivani koncert Gibonnija kojim je sutra trebalo završiti ovogodišnje izdanje Poreč Open Air festivala, zbog loših je vremenskih uvjeta odgođen za četvrtak, 21. rujna. Glazbeni program na Rivi započinje u 20:30 energičnim nastupom benda The A! koji će zagrijati atmosferu i publiku na bezvremenske hitove višestrukog dobitnika nagrade Porin. Gibonni će svojim nastupom ispratiti još jedan uspješan festival života na kojem su se tijekom cijeloga ljeta zabavljali građani Poreča i mnogobrojni turisti.

Ovaj splitski pjevač, kantautor i tekstopisac veliki je miljenik publike koja s veseljem prihvaća svaku njegovu novu pjesmu, a na repertoaru će se u subotu uz brojne hitove koji su osvojili sve top ljestvice domaće scene naći i pjesme Činim pravu stvar, Oprosti i Sreća.

Drugu godinu zaredom porečke su ulice i trgovi živjeli posebnim festivalskim duhom, a grad su preuzeli brojni odlični glazbenici, performeri i zabavljači. Od 23. lipnja Poreč je bio velika pozornica na otvorenom, a o značaju festivala govori i brojka od 50 000 posjetitelja prošlogodišnjeg izdanja, kao i nagrada Turističke zajednice Istarske županije, Zlatna koza (Capra d’Oro) u kategoriji festivali.

Nakon izvrsnih glazbenih izvedbi u sklopu Street Music programa, nezaboravnih koncerata iz novog World Stage programa, Open Air Cinema kino projekcija na otvorenom, Princess Ball zabava za najmlađe te Istra Inspirit doživljaja za sve generacije i Circus in the City impresivnih akrobatskih točaka spretnih cirkusanata, Gibonni će građanima Poreča i njihovim gostima priuštiti pravu glazbenu poslasticu.

Iza ovog festivala života stoji tvrtka Valamar Riviera, pokretač i glavni sponzor, grad Poreč i Turistička zajednica grada Poreča, sponzori domaćini te organizator festivala, tvrtka MPG, kao i brojni drugi partneri i sponzori. Mobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Porsche Istra
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium