Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (14:33:53) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Firefox 57 bez search bara

Tehnologija/znanost, 12.09.2017. (14:13)
(Izvor:Bug Online)Link

Mozilla će dolaskom Firefoxa 57odbaciti posebno polje (search bar) za pretraživanje sadržaja na Internetu. Time će se pridružiti Chromeu, Operi i Edgu koji već imaju unificirano polje za unos adresa i pretraživanje.

Ova promjena doći će unutar novog korisničkog sučelja kojeg u Mozilli nazivaju Photon. Ipak podrška za izdvojeni search bar neće u potpunosti nestati. Naime korisnici koji su na njega navikli kao i oni kojima se neće svidjeti novo unificirano polje za pretragu imat će mogućnost ručnog uključivanja searcha bara.

Također, izdvojeni search bar će ostati aktivan i svim onim korisnicima koji se odluče svoju postojeću inačicu Firefoxa nadograditi na Firefox 57. Jedini korisnici koji će po defaultu dobiti unificirano polje za pretragu su oni koji će na svoje računalo po prvi put, ili ponovno od nule instalirati Firefox.

Izlaskom Firefoxa 57 Mozilla će konačno odbaciti i podršku za legacy pluginove. Ako sve prođe prema planu, stabilna inačica Firefoxa 57 stići će 14. studenog 2017.Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4
Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore