Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (14:35:03) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Nakon tučnjave u Pazinu preminuo u pulskoj bolnici

Crna kronika, 12.09.2017. (13:39)
(Izvor:Glas Istre)Link
Incident se dogodio prošloga tjedna u Ulici istarskih narodnjaka u Pazinu (A. DAGOSTIN)
Incident se dogodio prošloga tjedna u Ulici istarskih narodnjaka u Pazinu (A. DAGOSTIN)

66-godišnji muškarac iz Pazina preminuo je u Općoj bolnici Pula pet dana nakon fizičkog sukoba s 33-godišnjim Puljaninom u Ulici istarskih narodnjaka u Pazinu, javio je Glas Istre.

Zasad nije poznato je li smrt posljedica zadobivenih ozljeda ili nečeg drugog, pa je nadležno državno odvjetništvo naložilo obdukciju, nakon koje će se utvrđivati postoje li u ovom slučaju elementi kaznenog djela, odnosno je li 33-godišnji Puljanin koji mu je nanio teže ozlijede počinio kazneno djelo.

Istarska policija potvrdila je informaciju o smrti 66-godišnjaka, preciziravši da je policiji iz Opće bolnice Pula 9. rujna oko 8.20 sati stigla obavijest da je muškarac preminuo.

Podsjetimo, 66-godišnjak je proteklog ponedjeljka oko 16.15 sati revoltiran činjenicom da je automobilom Mercedes talijanskih oznaka "zaglavio" u koloni vozila u Ulici Istarskih narodnjaka verbalno i fizički napao 33-godišnjeg Puljanina koji se nalazio u Škodi pulskih oznaka.

66-godišnjak je počeo Mercedesom voziti unatrag, a iza njega je u Škodi bio Puljanin koji se nije mogao pomaknuti i propustiti Mercedes jer je iza njega bila kolona vozila. Tada je 66-godišnjak, ljut što ne može izaći automobilom iz ulice prišao 33-godišnjaku i napao ga, a ovaj mu je uzvratio udarce te ga je teže ozlijedio. (M. KOŠTA)Mobilna verzija članka

Oglasi

Sabina travel - Poreč
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi