Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (14:35:28) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Dan prije predstavljanja zna se skoro sve o novom iPhoneu

Tehnologija/znanost, 12.09.2017. (09:12)
(Izvor:Bug Online)Link

Već smo navikli na situaciju u kojoj čekamo predstavljanje novih uređaja, a da smo prije toga od popularnih "leakera" na Internetu doznali gotovo sve ključne informacije. Ovoga puta ovaj se scenarij ponavlja s dugo očekivanim "slavljeničkim" modelom iPhonea koji će Apple predstaviti sutra u svom novom sjedištu u Cupertinu – naime, tijekom vikenda u javnost je dospjela posljednja inačica iOS-a 11 koja otkriva mnogo toga do sada nepoznatoga o novim uređajima.

Nepoznat netko novinarima je dojavio dvije URL adrese poznate samo zaposlenicima Applea, a na kojima se nalazila GM (Golden Master) verzija iOS-a 11. Unutar ovog OS-a vrlo brzo su pronađeni detalji o novim iPhoneima, pa krenimo redom…

Nasljednici iPhonea 7 i 7 Plus nazivat će se 8 i 8 Plus. Novi premium mobitel zvat će se iPhone X. On će doći bez Touch ID senzora otiska prsta, koji će biti zamijenjen Face ID sustavom prepoznavanja lica. Obična "osmica" imat će 2 GB radne memorije dok će X i 8 Plus dolaziti s 3 GB. X bi mogao imati i 6-jezgreni procesor i 1 Tone zaslon s 1125×2436 piksela.

iOS 11 omogućit će prepoznavanje lica pa će prema grimasama korisnika moći animirati emojije. Nedostatak Home tipke na X-u zamijenit će interaktivno područje na dnu ekrana na koje će se trebati priviknuti. Samim time Power tipka će dobiti neke nove funkcije.

Apple Watch treće generacije imat će podršku za LTE mreže, a AirPods slušalice bit će također obnovljene… uglavnom, čini se kako nas očekuje prilično veliko predstavljanje novih proizvoda, kako i priliči prvom događanju u novom Steve Jobs Theatreu.

Prezentacija je zakazana za sutra u 19 sati po našem vremenu.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Mirtex International d.o.o.
HAK Auto-klub Poreč
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Sabina travel - Poreč