Početna
Ponedjeljak, 16.Srpnja 2018 (00:37:32) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
http://www.marketis.hr/ponuda/aktualni-akcijski-katalog/

Pravo na smještaj ostvarilo 277 studenata

Istra, 13.08.2017. (10:18)
(Izvor:Glas Istre)Link

Jučer su na stranicama Studentskog centra Pula objavljeni privremeni rezultati Natječaja za smještaj studenata u studentski dom Pula i subvencioniranje smještaja studenata koji stanuju kod privatnih stanodavaca u Puli u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj su, kako je vidljivo, pristigle 472 prijave, bodovano je 466 prijava, a šest je prijava bilo nepotpuno.

Prigovori do 18. kolovoza

Prema Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2017./2018., u Studentski dom Pula smješteno je 136 studenata. Od toga je šest studenata ostvarilo pravo na smještaj temeljem programa Erasmus+. Pravo na subvencioniranje privatnog smještaja u Puli ostvarilo je 147 studenata. Dakle, ukupno je pravo na smještaj i subvencioniranje smještaja ostvarilo 277 studenata.

Privremena rang lista prijavljenih na Natječaj s brojem bodova i ostvarenim pravom objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog doma Pula i na web portalu Studentskog centra Pula. Studenti mogu uputiti prigovor na privremene rezultate natječaja Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra Pula u roku od osam dana od dana objave privremenih rezultata - odnosno najkasnije do 18. kolovoza, pisanim putem na adresu: Studentski centar Pula, Studentski dom Pula, Preradovićeva 28a, 52100 Pula, s naznakom "Povjerenstvo za rješavanje prigovora".

Konačna lista u rujnu

Rok za podnošenje prigovora nije, naglašavaju, produljenje natječajnog roka, niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Prigovor se podnosi ukoliko se smatra da je došlo do pogreške kod bodovanja po nekom od kriterija natječaja.

Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotrit će prigovore zaprimljene u roku te najkasnije 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora donijeti odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata i utvrđuje konačnu rang listu. (B. PETROVIĆ)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Mirtex International d.o.o.
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234