Mob:
Početna
Utorak, 12.Prosinca 2017 (09:07:29) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Žestoki ritmovi Bon Jovija na porečkoj rivi

Zabava, 13.08.2017. (10:52)

Izdanje World Stagea u Poreču u tjednu koji je za nama bilo je u znaku žestokih hitova grupe Bon Jovi, a energični Talijani iz New Jersey BON JOVI Tribute Banda preksinoć su odradili koncert za pamćenje. Izvrsnom su svirkom i originalnim nastupom na porečkoj rivi stvorili uzavrelu atmosferu i počastili publiku najpoznatijim hitovima svjetski poznatih rock legendi.

Koncert su otvorili pjesmom Raise Your Hands i pokrenuli brojnu publiku svih generacija koja je sa njima nastavila pjevati hitove poput It's MyLife, Livin' On a Prayer, Lay Your Hands On Me i drugih. Rasplesanu atmosferu dodatno je začinio gitarist Matteo Gattei, koji je, postavši na trenutak frontman, otpjevao I'll Be There For You.

Oduševljenje atmosferom i suradnjom publike nije krio ni sam Gattei: -Zaista smo uživali, ovo je super mjesto za koncerte, a publika je fantastična! Odlično su surađivali i reagirali od samoga početka, što nas je dodatno nosilo i motiviralo. Jako smo sretni i zahvalni i nadam se da se ponovno vidimo uskoro!

Unatoč najavama lošijeg vremena, na porečkoj je Rivi atmosfera bila prava, koncertna, a veliko je oduševljenje izazvao skok pjevača Davidea Barbieria u publiku tijekom svirke te fotografiranje s okupljenim fanovima.

U besplatnom glazbenom World Stage programu, ljubitelji dobrog zvuka moći će uživati i sljedećeg petka, 18. kolovoza uz U2 Real Tribute Band i hitove jednog od mnogima najomiljenijih bendova svih vremena – U2.

Više detalja o programu festivala Poreč Open Air možete pronaći na www.porecopenair.com i na službenoj Facebook stranici festivala.Mobilna verzija članka

Oglasi

Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Sabina travel - Poreč
HAK Auto-klub Poreč