Početna
Ponedjeljak, 16.Srpnja 2018 (00:45:10) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
http://www.marketis.hr/ponuda/aktualni-akcijski-katalog/

Živi zid i mještani Bašanije prosvjedovat će zbog Istraturistove zabrane pristupa plaži građanima

Istra, 11.08.2017. (12:00)

Sutra (subota, 12. kolovoza) u 17 sati u Mojmirskoj ulici u Bašaniji kod Umaga, građani Bašanije i okolnih naselja zajedno sa Živim zidom organiziraju prosvjed protiv postavljanja rampe i zabrane pristupa plaži od strane Istraturista dd Umag, doznajemo.

-Od pamtivijeka građani Bašanije odlaze na kupanje Mojmirskom ulicom i nikad nisu imali takvih problema, čak ni u doba Jugoslavije, kad je turizam bilježio bolje ili slične rezultate nego sada, kažu prosvjednici čija je ogorčenost time veća što njihove molbe za slobodni prolaz prema javnom dobru već godinama nitko od vladajućih ne želi poslušati.

-Prije pet dana Istraturistu je poslan dopis i obavijest o prosvjedu koji se sprema uz molbu da se do četvrtka u 14 sati sve riješi mirnim putem, ali nikakav odgovor nije stigao, izjavio je za medije Damir Grünbaum, vijećnik Živog zida u Skupštini Istarske županije.

Jutros smo od uprave Istraturista zatražili očitovanje o problemu, ali ga do zaključenja ovog teksta nismo primili. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda