Mob:
Početna
Četvrtak, 19.Listopada 2017 (11:12:26) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
CROFISH - međunarodni ribarski sajam Poreč, dvorana Žatika - 26.-28.10.2017.
Poreč DOX #7 - 6. - 11.2017.

Živi zid i mještani Bašanije prosvjedovat će zbog Istraturistove zabrane pristupa plaži građanima

Istra, 11.08.2017. (12:00)

Sutra (subota, 12. kolovoza) u 17 sati u Mojmirskoj ulici u Bašaniji kod Umaga, građani Bašanije i okolnih naselja zajedno sa Živim zidom organiziraju prosvjed protiv postavljanja rampe i zabrane pristupa plaži od strane Istraturista dd Umag, doznajemo.

-Od pamtivijeka građani Bašanije odlaze na kupanje Mojmirskom ulicom i nikad nisu imali takvih problema, čak ni u doba Jugoslavije, kad je turizam bilježio bolje ili slične rezultate nego sada, kažu prosvjednici čija je ogorčenost time veća što njihove molbe za slobodni prolaz prema javnom dobru već godinama nitko od vladajućih ne želi poslušati.

-Prije pet dana Istraturistu je poslan dopis i obavijest o prosvjedu koji se sprema uz molbu da se do četvrtka u 14 sati sve riješi mirnim putem, ali nikakav odgovor nije stigao, izjavio je za medije Damir Grünbaum, vijećnik Živog zida u Skupštini Istarske županije.

Jutros smo od uprave Istraturista zatražili očitovanje o problemu, ali ga do zaključenja ovog teksta nismo primili. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Optika Optiplaza Poreč
Sabina travel - Poreč