Mob:
Početna
Četvrtak, 19.Listopada 2017 (11:11:53) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
CROFISH - međunarodni ribarski sajam Poreč, dvorana Žatika - 26.-28.10.2017.
Poreč DOX #7 - 6. - 11.2017.

Bon Jovi tribute band u petak na World Stageu

Zabava, 10.08.2017. (20:30)

U sklopu ovogodišnjeg World Stage programa koji na porečku rivu dovodi vrhunske tribute bendove, ovog će petka u 21 sat nastupiti i New Jersey BON JOVI Tribute Band. Svojim će originalnim izvedbama i žestokim zvukovima zadiviti i najzahtjevnije obožavatelje žestokih rokera iz New Jerseya.

Peteročlani Bon Jovi tribute band osnovan je 2007. godine, a na međunarodnoj glazbenoj sceni poznat je kao bend najsličniji slavnome rock sastavu. Dečki iz Italije nastupali su po cijeloj Europi, a njihov repertoar sadrži više od stotinu hitova koje izvode u uvjerljivom Bon Jovi stilu.

Tribute bend će, baš poput originala, spajajući elemente hard rocka, glam metala i pop rocka izvesti neke od najvećih hitova You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Blaze of Glory i It's My Life. Njihovi nastupi garantiraju vrhunski provod uz izvrsnu svirku s originalnim instrumentima, uključujući legendarnu gitaru iz hita Wanted Dead Or Alive.

U besplatnom glazbenom World Stage programu, ljubitelji dobrog zvuka moći će uživati i sljedećeg petka, 18. kolovoza uz U2 Real Tribute Band i hitove jednog od najomiljenijih bendova svih vremena – U2.

Više detalja o programu festivala Poreč Open Air možete pronaći na www.porecopenair.com i na službenoj Facebook stranici festivala.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Optika Optiplaza Poreč
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi