Mob:
Početna
Utorak, 12.Prosinca 2017 (09:07:53) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču

Bon Jovi tribute band u petak na World Stageu

Zabava, 10.08.2017. (20:30)

U sklopu ovogodišnjeg World Stage programa koji na porečku rivu dovodi vrhunske tribute bendove, ovog će petka u 21 sat nastupiti i New Jersey BON JOVI Tribute Band. Svojim će originalnim izvedbama i žestokim zvukovima zadiviti i najzahtjevnije obožavatelje žestokih rokera iz New Jerseya.

Peteročlani Bon Jovi tribute band osnovan je 2007. godine, a na međunarodnoj glazbenoj sceni poznat je kao bend najsličniji slavnome rock sastavu. Dečki iz Italije nastupali su po cijeloj Europi, a njihov repertoar sadrži više od stotinu hitova koje izvode u uvjerljivom Bon Jovi stilu.

Tribute bend će, baš poput originala, spajajući elemente hard rocka, glam metala i pop rocka izvesti neke od najvećih hitova You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Blaze of Glory i It's My Life. Njihovi nastupi garantiraju vrhunski provod uz izvrsnu svirku s originalnim instrumentima, uključujući legendarnu gitaru iz hita Wanted Dead Or Alive.

U besplatnom glazbenom World Stage programu, ljubitelji dobrog zvuka moći će uživati i sljedećeg petka, 18. kolovoza uz U2 Real Tribute Band i hitove jednog od najomiljenijih bendova svih vremena – U2.

Više detalja o programu festivala Poreč Open Air možete pronaći na www.porecopenair.com i na službenoj Facebook stranici festivala.Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Sabina travel - Poreč
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
HAK Auto-klub Poreč