Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (06:22:06) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Wine Dinners Hotel Parentium Poreč

Ronald Žužić novi predsjednik Nadzornog odbora Usluge Poreč

Poreština, 10.08.2017. (09:43)
Zgrada uprave gradskog komunalnog poduzeća Usluga Poreč
Zgrada uprave gradskog komunalnog poduzeća Usluga Poreč

Gradsko komunalno poduzeće Usluga Poreč ima novi nadzorni odbor. Za novog je predsjednika jednoglasno izabran Ronald Žužić, a za novog člana Eugen Stanissa. Sanja Oplanić podnijela je ostavku na mjesto predsjednice NO zbog stupanja na dužnost zamjenice gradonačelnika, a Kristijan Žužić iz osobnih razloga.

Ostali članovi NO su Celeste Gerometa iz Vrsara, Azeglio Picco iz Jasenovice, Marino Poropat iz Poreča, Nevija Poropat iz Smolici i Mario Ritoša iz Poreča. Svi su osim Ritoše (HSU) članovi Istarskog demokratskog sabora. Novoimenovanim članovima mandat traje do 6. lipnja 2020. godine.

Od uprave Usluge Poreč zatražili smo informaciju o stručnoj spremi predsjednika i članova Nadzornog odbora. Do zaključenja teksta odgovor nismo dobili, pa ćemo informaciju objaviti čim nam bude dostupna.

Prgić: ostavio je NK Jadran, nije uspio u politici, sad je u NO Usluge

Zgrada uprave gradskog komunalnog poduzeća Usluga Poreč
Prgić IDS-u: Svakome ste ponešto obećali, morate zadovoljiti kojekakve apetite, pa na funkcije stavljate bilo koga

Najava izbora Ronalda Žužića za predsjednika Nadzornog odbora Usluge bila je javna tajna koju je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća najavio i propitivao vijećnik Dražen Prgić (HDZ).

-Baš je Ronald Žužić kao predsjednik NK Jadran još u travnju prošle godine govorio kako klub fantastično funkcionira, međuljudski su odnosi izvrsni, sve je super i teče med i mlijeko, rekao je Prgić, nadovezavši se kako je situacija u klubu do današnjeg dana (p)ostala loša, a djeca-igrači i njihovi roditelji su taoci političkih ambicija članova IDS-a.

-Nakon pobjede na izborima osjećate se jakima. Svakome ste ponešto obećali, morate zadovoljiti kojekakve apetite, pa na funkcije stavljate bilo koga, zbog čega pate djeca i roditelji u lokalnom nogometnom klubu, u kojem je situacija nepodnošljiva, rekao je Prgić i pozvao vladajuće da ne ponavljaju "situaciju kad je NK Jadran imao predsjednika koji nije znao broj igrača u sastavu". Spomenuo je i izbor Mateje Pančelat za predsjednicu kluba čiji je mandat potrajao tek desetak dana, što po njemu dokazuje da je sve odrađeno zbrda-zdola. -Molim vas da kod podjele funkcija obraćate pažnju na stručnost, jer ovo je politička igra. Ronalda Žužića spominjem zato jer je napustio NK Jadran da bi se mogao kandidirati za gradonačelnika ili dogradonačelnika, a kad nije uspio, dobio je mjesto u Nadzornom odboru Usluge, zaključio je Prgić. Njegovo izlaganje u audio formatu možete poslušati ovdje: Izlaganje Dražena Prgića na sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6