Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (06:21:17) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Predstavljanje zavičajnog projekta učenika SŠ Mate Balote

SŠ Mate Balote Poreč, 15.05.2017. (19:44)

Učenici Srednje Škole Mate Balote su u petak, 12. svibnja na Festivalu Zavičajnosti u Pazinu predstavljali projekt "Ljubav ima 4 oka, a opet je slipa". Na istoj smotri cjelogodišnji rad na institucionalizaciji zavičajne nastave predstavilo je još 15 škola, pa su nam društvo radili više nego kvalitetni učenički projekti.

Naš su kolektiv predstavili: Mateo Antolović, Antonio Červar, Goran Benazić i Mija A. Radosavljević, šaljivim uprizorenjem ljubavnih narodnih običaja u Istri, nakon čega je uslijedio kratki promotivni isječak dokumentarca Matije Vekića i Andreja Milkića.

Za sve one koji su o projektu htjeli doznati više, na našem su štandu dočekivale: Lejla Kruševljanin, Adriana Bjelan, Adriana Glavić, Ana Luk i Bojana Lalić, koje su radile na sintezi svadbenih običaja Istre, objavljenima u knjižici koju možete preuzeti u školskoj knjižnici.

Iako smotra nije bila natjecateljskog karaktera, učenicima je nagrada bila slobodan dan i druženje u Pazinu s vršnjacima, a u istom tonu nastavljamo kroz svibanj, kada će projekt biti predstavljen u Gradskoj Knjižnici i završnoj priredbi u porečkom kinu (23.5.).

Ukoliko naše učenike želite poslušati i ranije, možete ih uloviti na emisiji TV Istre "Ča su me navadili"- sljedeći utorak u 17:50 sati. (ab)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Mirtex International d.o.o.