Početna
Utorak, 16.Listopada 2018 (15:22:29) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda Poreč - Vaidya dr. Adwait Tripathi 12--17.11.2018.
Poreč DOX 8 - 22. - 27.10.2018

Predstavljanje zavičajnog projekta učenika SŠ Mate Balote

SŠ Mate Balote Poreč, 15.05.2017. (19:44)

Učenici Srednje Škole Mate Balote su u petak, 12. svibnja na Festivalu Zavičajnosti u Pazinu predstavljali projekt "Ljubav ima 4 oka, a opet je slipa". Na istoj smotri cjelogodišnji rad na institucionalizaciji zavičajne nastave predstavilo je još 15 škola, pa su nam društvo radili više nego kvalitetni učenički projekti.

Naš su kolektiv predstavili: Mateo Antolović, Antonio Červar, Goran Benazić i Mija A. Radosavljević, šaljivim uprizorenjem ljubavnih narodnih običaja u Istri, nakon čega je uslijedio kratki promotivni isječak dokumentarca Matije Vekića i Andreja Milkića.

Za sve one koji su o projektu htjeli doznati više, na našem su štandu dočekivale: Lejla Kruševljanin, Adriana Bjelan, Adriana Glavić, Ana Luk i Bojana Lalić, koje su radile na sintezi svadbenih običaja Istre, objavljenima u knjižici koju možete preuzeti u školskoj knjižnici.

Iako smotra nije bila natjecateljskog karaktera, učenicima je nagrada bila slobodan dan i druženje u Pazinu s vršnjacima, a u istom tonu nastavljamo kroz svibanj, kada će projekt biti predstavljen u Gradskoj Knjižnici i završnoj priredbi u porečkom kinu (23.5.).

Ukoliko naše učenike želite poslušati i ranije, možete ih uloviti na emisiji TV Istre "Ča su me navadili"- sljedeći utorak u 17:50 sati. (ab)

FotografijeMobilna verzija članka

(1237)

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda