Početna
Srijeda, 23.Rujna 2020 (13:31:57) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Još jedna poslovnica još jedne banke u Poreču: kao Wall Street

Poreština, 13.01.2005.
(Izvor:dp)
Lakše je nabrojati banke koje u Poreču nemaju poslovnice od onih koje je imaju. Naime, onih prvih ima manje. Tako odnedavno i RBA ima novu poslovnicu kod autobusnog kolodvora.

Meni je kao laiku arhitektura iste u najmanju ruku vrlo upitna: metalno-stakleno-kameno-drveni izgled se baš ne uklapa u mediteranski ambijent no mora se priznati da je njome, ako niste zadrti "vizualni tip", okolina kolodvora ipak oplemenjena.

Okoliš je, kako je to kod banaka već poslovično slučaj, solidno uređen, kao i unutrašnjost. U skladu sa drugim bankama, i RBA je načinila pokušaj kompromisa između raskošnog, "gospodskog" izgleda i osjećaja "pripadanja obitelji" oko kog se zaposlenici trude kad uđete u prostor. Svakome tko zna kamatni račun jasno je zašto banke forsiraju takav odnos, no, sve u svemu, možemo reći da je RBA barem što se fasade tiče napravila dobar posao a i invalidi će doći na svoje jer je uz klasične stepenice napravljen prilaz i za invalidska kolica (možda malo prestrm).

Iako imam račun u toj banci i zadovoljan sam njome, ovo nije pisano kao reklama (odnosno, možda i jest reklama, ali ni portal ni ja za nju nismo plaćeni, pa je u krajnjem slučaju besplatna).

A kad već dajemo besplatne pohvale i kritike, recimo još i da bi bilo dobro da se negdje pred poslovnicu postavi koš za smeće kako potvrde iz bankomata ne bi završavale na površini oko zgrade. Također bi otpad banke bolje bilo spremati sa zadnje strane umjesto ispred, u ružnim kartonskim kutijama.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji