Početna
Srijeda, 23.Rujna 2020 (17:36:24) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Opel: Otkup vozila? Isplata odmah!

U Novu godinu sa novim rotorom i novim upitnikom iznad glave?

Poreština, 04.01.2005.
(Izvor:dp)Novi rotor na dnu Vlašićeve ulice pušten je u promet zbrda-zdola a ni prekjučerašnja nesreća sa smrtnom posljedicom kod SRC «Veli Jože» nije «otrijeznila» izvođače ni investitore pa i na tom mjestu imamo prometne znakove koji zbunjuju i prijete nesrećom.
Kako vidimo na fotografijama, ispred PP Poreč na križanju N. Tesle i Gimnastičke i dalje stoji privremeno postavljeni znak zabrane prometa u oba smjera prema Vlašićevoj iako rotor već neko vrijeme uredno funkcionira. Zbunjeni vozači nerijetko skreću ulijevo Teslinom prema gostionici «Hrast» gdje im prijeti frontalni sudar sa onima koji iz suprotnog smjera dolaze uvjereni da im nitko ne stoji na putu.

Druga je nebuloza stari znak «STOP» na ulasku iz Vlašićeve u Stipe Rajka koji sada tu stoji besmisleno pošto se nema kome stati.

Vezano uz to raskršće spomenut ćemo ponovo stare probleme od kojih je najgora zakrčenost početka ulice Stipe Rajka gdje je uredno parkiran smeđi Mercedes PU-734HL i čiji vlasnik uredno u ulicu skreće krivim smjerom.
Danas mu se u parkiranju na nedozvoljenom mjestu pridružila i vozačica srebrnog Nissana Sunny PU 835M koju čak možete vidjeti na slici kako u auto trpa «špežu» iz obližnjeg marketa.

Na posljednje dvije fotografije su «biseri» kojima ogromni znak invalida na parkiralištu ne znači a ma baš ništa: Rover PU 494JG i Golf PU 622IZ.
Vesele će vlasnike tih vozila možda obradovati mogućnost da se fotografije njihovih ljubimaca pojave u drugom broju naših novina.Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore