Početna
Ponedjeljak, 21.Rujna 2020 (14:05:56) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

INA: Novogodišnji dar sa manom

Poreština, 03.01.2005.
(Izvor:ep/dp)
U vremenima kad nam je život sve skuplji - i sitno smanjenje cijena predstavlja ugodno iznenađenje. Većina se nas tako ugodno iznenadila potezom našeg najvećeg proizvođača goriva - Ine koja je u razdoblju od 31. prosinca do 2. siječnja 2005. odlučila sniziti cijene svih motornih goriva za 10%. Naravno, takav je potez odmah zabilježen u svim medijima a posljedica istoga bila je uočljiva na benzinskim postajama.

Mnogi su se Porečani tako barem tih par dana lakše približavali benzinskim postajama Ine u gradu te se lakše odvajali od dragocjenih kuna misleći na uštedu. No, kako svaka priča ima i ružniju stranu, tako i u ovoj kratkoj priči dolazimo do nekoliko neizbježnih pitanja, poput onog zašto se u Ini nisu pobrinuli za dostatne količine goriva u razdoblju provođenja akcije, odnosno "darivanja"?! ili zašto se moglo plaćati račune samo gotovinom?!

Doznali smo da je već 1. siječnja u popodnevnim satima nestalo određenog goriva (Eurosupera 95), a do popodnevnih sati 2. siječnja nestala je većina goriva s benzinskih postaja kod Osnovne škole i one kraj Viala.

Šteta da ovom pozitivnom akcijom od strane Ine nisu mogli profitirati svi građani nego samo oni najbrži. Vjerojatno su mnogi Inu spominjali s ogorčenjem. Nadajmo se da će i ubuduće biti takvih akcija ali s mnogo više zadovoljnih kupaca!


Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra