Početna
Petak, 7.Kolovoza 2020 (16:43:25) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Valfresco Direkt

Treća ŽNL – Sjever, 13. kolo: Funtana – Sv. Lovreč 4:0 (3:0)

Sport, 06.12.2004.
(Izvor:Marin Grgeta/foto: arhiva)Treća ŽNL – Sjever, 13. kolo: Funtana – Sv. Lovreč 4:0 (3:0)

Po kišnom vremenu i teškom, blatnjavom terenu, Funtana je «rutinski» odradila utakmicu posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva porazivši na svom terenu Sv. Lovreč sa 4-0. Na taj je način razmak u odnosu na Moelu, slobodnu u ovom kolu, ponovno smanjen na pet bodova.
Jučerašnja je utakmica bila lišena nekih velikih uzbuđenja. Rezultat nije nikad bio u pitanju, a Sv. Lovreč nije ni jednom ozbiljno ugrozio vrata pokislog Nađa. Prvi je pogodak postigao Pangrac u 18. minuti, prekrasnim pogotkom glavom nakon centaršuta domaćeg kapetana Đorđa Lakovića. Funtana je čitavo prvo poluvrijeme dominirala i stvarala prigode, a dvije je od njih realizirala do odmora. Pogotke su postigli Laković «tap-inom» nakon lijepe akcije, i Pranjić nakon prekrasnog solo-prodora i duplog pasa sa Herakom.
Oba su trenera u nastavku dala prigodu svim raspoloživim rezervama, tako da su snage na terenu bile podosta izmijenjene. Međutim, i sa takvim novim, izmijenjenim sastavima, Funtana nastavlja dominirati i stvarati, iako možda manje intenzivno nego u prvom dijelu. Gosti su i dalje praktički bezopasni, a Funtana uspijeva još jednom probiti Mesarića, pogotkom Terzića. Radilo se, u stvari, o autogolu jednog gostujućeg braniča nakon Terzićevog ubacivanja, no to ne mijenja bit stvari.
Slijedi zimska pauza i pripreme za proljetni juriš na prvo mjesto. Vrijeme će pokazati tko će biti akteri te priče u Funtani, tj. da li će, možda, doći do značajnijih promjena što se tiče igračkog kadra, trenera i uprave…

Funtana – Sv. Lovreč 4:0 (3:0)
Funtana, igralište Funtane. Gledatelja: 30.
Sudac: Bunčić (Poreč). Pomoćnici: Kesić (Dračevac) i Herak (Poreč).
Strijelci: Pangrac (18.), Đ.Laković (37.), Pranjić (40.), Terzić (75.).
Žuti kartoni: Herak, Marin Grgeta, Orlović (svi Funtana).
Funtana: Nađ, Čavić, Fabris, Đ.Laković (46. Orlović), Pranjić, Herak, Terzić, Ivković (46. Marin Grgeta), Radić (55. Radin), Uljanić, Pangrac (65. Čuka).
Sv. Lovreč: Mesarić, Čižić (80. Balaban), Rađaković, Matošević (30. Dodić), Terlević, Pastorčić, D.Ritoša (65. Užila), Kahteran (65. Armuš), M.Ritoša (40. Legović), Perišić, Radolović (75. Petrović).


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra