Početna
Srijeda, 27.Svibnja 2020 (01:16:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U subotu otvoren IV međunarodni sajam tartufa i poljoprivrednih proizvoda

Istra, 10.10.2004.
(Izvor:TZI/dp)
Livade i ove godine dišu sa tartufima i za njih. U organizaciji IRTA-e (Istarska razvojna turistička agencija) i TZ Istarske županije događaju se Dani tartufa 2004. te IV sajam tartufa i poljoprivrednih proizvoda. Nezaobilazna je to manifestacija za sve proizvođače vina, maslinova ulja, sira, meda, isarskog pršuta i ostalih kvalitetnih autohtonih proizvoda koje posjetitelji i ovom prigodom mogu pogledati, kušati i kupiti.

Sajam će se protegnuti na 3 week-enda: 9-10. listopada (vino), 16-17. listopada (maslinovo ulje) te 23-24. listopada (sir, pršut, med).

Prvog od tri sajamska week-enda odazvalo se dvadesetak izlagača iz Istre i drugih dijelova Hrvatske koji su bili smješteni u velikom bijelom šatoru na samom ulazu u Livade. Među izlagačima posebno je naglašena prisutnost Turističkih zajednica i Agro udruga s područja središnje Istre koje su zajedno s vinarima s njihovog područja dostojno prezentirali svoju enološku i drugu ponudu.

Uz sajam, živnule su i ulice malih Livada, posebno trg ispred gostione "Tartuf" te terase sa natpisom "Žigante tartufi - Centar svijeta tartufa. Nadajmo se da će i ove godine posjeta biti na nivou onih prethodnih godina.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...