Početna
Utorak, 26.Siječnja 2021 (09:17:50) - Godina:19

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!

U subotu 8. studenog popodne i navečer bez prometa na rivi i Narodnom trgu

Iz Grada Poreča, 05.11.2014. (16:37)

Zbog održavanja koncerta koji će zaključiti četvrti festival dokumentarnog filma PorečDox, u subotu 8. studenog 2014. u 22 sata na Narodnom trgu, za sav će promet biti zatvorena Obala maršala Tita, u dijelu od gostionice „Istra“ do Narodnog trga. Ovaj će dio za promet bit zatvoren od 16 sati u subotu do 1 sat u noći sljedećeg dana, a u istom će periodu za sav promet biti zatvorene i ulice Alda Negrija i Pietra Kandlera.  

Alternativni pravci isključivo za potrebe stanara starogradske jezgre, ugostitelje koji u tom dijelu grada obavljaju djelatnost, te izvođače radova s važećim odobrenjima omogućit će se preko gradske rive - od zgrade gradske uprave do hotela Valamar Riviera (bivši Neptun) uz zabranu parkiranja. Vrijeme korištenja prometnica, prometnu signalizaciju, mjere osiguranja i stalo, organizator događanja dužan je provesti u  skladu s Prometnim elaboratom.

U istom se periodu održava 15. Rally Poreč u organizaciji Skok racinga, a sudionici ove manifestacije imaju pravo prolaska rivom čiji dio koriste za servis vozila, te za proglašenje pobjednika u hotelu Palazzo.Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Pekara Tre Fiori - Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra