Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (15:16:32) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Poziv djeci i roditeljima za upis u Ljetni kamp Grada Poreča - Parenzo 2014

Iz Grada Poreča, 19.05.2014. (09:26)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Grad Poreč-Parenzo će i ove godine, tijekom ljetnih praznika, realizirati program stručno vođenih aktivnosti za djecu i mlade - “Ljetni kamp“, na uobičajenoj lokaciji na Gradskom kupalištu u Poreču.

Program Ljetnog kampa Grada Poreča-Parenzo sastoji se od: - Škole plivanja, s ciljem usvajanja vještine plivanja za neplivače i usavršavanja tehnika plivanja za svu djecu plivače, - Kreativnih radionica i zabavnih izleta primjerenih dječjoj dobi (plesne, likovne, umjetničke radionice, usvajanje vještine penjanja, izviđačke, break dance, učenje o podmorju, sportske radionice, vožnja aquaganom, izleti brodom i vlakićem i dr.). Organizirati će se i duge aktivnosti koje će se realizirati u suradnji s gradskim ustanovama (Gradskom knjižnicom i Zavičajnim muzejom poreštine), Gradskim društvom Crvenog križa, a biti će upriličeni i susreti sa sokolarima i Jedriličarskim klubom.

Ljetni kamp će započeti s radom u ponedjeljak 23.6.2014. i odvijat će kroz 3 smjene i to:

I. smjena od 23.6. do 5.7.,

II. smjena od 7.7. do 19.7. i

III. smjena od 21.7. do 2.8.,

a po iskazanom interesu roditelja organizirati će se i IV. smjena od 4.8. do 16.8. 2014. godine.

Ljetnim kampom Grada Poreča-Parenzo se nastoji roditeljima i djeci Poreča ponuditi kvalitetno organizirano slobodno vrijeme na moru i uz more uz stručne voditelje koji su educirani za rad s djecom i mladima. Kampom se ostvaruju smjernice hrvatske udruge kineziologa koja preporučuje organizaciju stručnih škola plivanja u svim gradovima uz more kao načina zaštite djece koja žive uz more te radi ovladavanja vještinom plivanja u najranijoj dobi u vodi, koju djeca kao medij izuzetno vole. Uz školu plivanja Kamp uvijek zadovoljava dječju potrebu za zabavom, kreativnošću, zadovoljava prirodnu dječju znatiželju, te ispunjava Gradsko kupalište smijehom i veseljem djece i roditelja.

Smjene će trajati 12 dana, u sve radne dane i praznike, osim nedjeljom. Broj polaznika po smjeni je 80-ero djece, u dobi od navršene 5 do 13 godine života. Djeca će biti podijeljena u grupe po uzrastu i plivačkim sposobnostima (plivači/neplivači). Radno vrijeme Kampa je od 7,00 do 15,00 sati. Dežurstvo radi dovođenja djece bit će organizirano od 6,45 sati do 7,00 sati, a radi odvođenja djece od 15,00 do 16,00 sati. Kamp mogu pohađati djeca koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, kao i djeca koja nemaju prebivalište na području našeg Grada, u svim smjenama. Koordinator Kampa bit će mr.sc. Jadranko Vrus, prof. kineziologije, a uz njega će sa djecom raditi kineziolozi, profesori, odgajateljice, stručni voditelji porečkih ustanova, društava i udruga, te apsolventi raznih usmjerenja kao pomoćni voditelji.

Upisi za sve smjene započet će u ponedjeljak 26. svibnja. Upisi će se vršiti u uredu broj 6 i 7 Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča-Parenzo, na adresi Poreč-Parenzo, Obala maršala Tita 4, u prizemlju, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 11 sati i utorkom od 12 do 17 sati. U cijeni Kampa će sudjelovati Grad Poreč i roditelji, a cijena s učešćem roditelja će biti objavljena prije upisa djece u Ljetni kamp.

Pozivamo zainteresirane roditelje da se odazovu ovom pozivu i upišu djecu u ovogodišnji „Ljetni kamp“. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon broj 451-099, interni 121 i 203.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina