Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (15:28:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Dođite na javnu raspravu o Programu za mlade

Iz Grada Poreča, 06.05.2014. (17:08)
Javna rasprava bit će održana u prije nekoliko dana otvorenom Centru za mlade u Poreču
Javna rasprava bit će održana u prije nekoliko dana otvorenom Centru za mlade u Poreču

U petak 9. svibnja u 12 sati će se, na Dan Europe, u prostoru novootvorenog Centra za mlade u Poreču održati javna rasprava o strateškom dokumentu "Program za mlade", javljaju iz gradske uprave.

Program bi mladima Poreča trebao omogućiti da se aktivno uključe i sudjeluju u edukaciji namijenjenoj mladima, projektima i konferencijama, čime će Poreč smjestiti u centar regionalnog kongresnog turizma za mlade.

Izradom program po mjeri mladih stvorit će se mogućnosti za njihovo konkretno djelovanje, kao i kriteriji za financiranje iz javnih prihoda i sredstava iz EU. Nakon njegove izrade, mladi će sudjelovati u izradi Akcijskog ili provedbenog plana u kojem će biti sadržane konkretne aktivnosti kojima će se realizirati mjere za unaprjeđenje života mladih Poreča.

Radnim obilježavanjem Dana Europe Poreč se aktivno uključuje u procese razvoja demokracije na lokalnoj i međunarodnoj razini. Glavna tema javne rasprave koja predstavlja fazu u procesu provedbe strukturiranog dijaloga s mladima, kojom se želi uključiti mlade u procese političkog i demokratskog odlučivanja, bit će mladi Poreča.

Iz Grada zato pozivaju sve mlade i predstavnike sektora koji mogu unaprijediti život mladih u Poreču, od ustanova do drugih javnih tijela, članove predstavničkih i političkih tijela grada, kao i predstavnike privatnog sektora, tvrtke i obrtnike da se odazovu ovom pozivu i na taj način doprinesu raspravi, jer se bez njihovog doprinosa položaj mladih u Poreču ne može unaprijediti, stoji u priopćenju koje smo dobili iz gradskog ureda za odnose s javnošću.

Predviđeno vrijeme trajanja rasprave je do 16,00 sati.

Podsjećamo, rasprava počinje u 12 sati 9. svibnja 2014. godine, a adresa je Narodni trg 1, Poreč (aneks C zgrade Pučkog otvorenog učilišta Poreč.)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji