Početna
Petak, 21.Veljače 2020 (19:54:41) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Poreč: primanje kod Gradonačelnika za direktora za izgradnju grada Beča

Poreština, 16.07.2004.
(Izvor:dp)U maloj vijećnici Grada Poreča danas u 09:30 sati održano je svečano primanje za gospodina Gerharda Webera, direktora za izgradnju Grada Beča sa suradnicima koji je Gradu poklonio "Studiju otpadnih voda".
Primanju su sa porečke strane uz gradonačelnika i tajnika prisustvovala gospoda Edo Kos i Ljubo Kosić, bivši i sadašnji predsjednici uprave "Usluge" te gospodin Ugo Musizza, predsjednik Odjela za komunalni sustav u Gradu.
Gradonačelnik je u kratkom uvodnom govoru spomenuo sve dogovore i ugovore Beča i Poreča, rezultate postignute do danas kao i trenutno stanje te prioritete od kojih je najvažniji ishodovanje lokacijskih i uporabnih dozvola za kolektor otpadnih voda.Želja je gradske uprave da nakon provođenja zajedničkih projekata više ni jedna kap otpadnih voda ne završi u moru u nepročišćenom obliku. Zahvalio je gostima na vrijednom poklonu grada Beča nakon čega je gospodin Weber u nekoliko rečenica izrazio zadovoljstvo postignutime te nadu da će i ostali gradovi na Jadranu slijediti primjer Poreča te uložiti značajna sredstva u pročišćavanje otpadnih voda kako bi se more zaštitilo od suvišnog zagađenja.
Nakon tih riječi razmijenjeni su darovi: Poreč je dobio rečenu studiju a delegacija iz Beča modele istarskih kažuna sa bocama cijenjenih istarskih vina.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Najslasniji burgeri u gradu
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra