Početna
Petak, 21.Veljače 2020 (18:59:56) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Poreč: Jazavac pred sudom

Poreština, 15.07.2004.
(Izvor:dp)Slijedom poruke na našem forumu oko 14:10 došli smo u ulicu Ive Andrića gdje cijelo jutro traje uzbuna oko nepozvanog gosta - jazavca koji je iz šume dolutao i "zaglavio" u dvorištu na kućnom broju 23.
Preplašenu je životinju bilo teško ugurati u kontejner za smeće no sudionicima ove priče (čiji identite na vlastiti zahtjev nećemo objaviti) je to na kraju ipak, nakon drugog pokušaja, pošlo za rukom.
Koliko je god preplašena bila životinja, toliko su preplašeni bili i ljudi oko nje. Nesigurni u to je li životinja bijesna, u rano jutro su pozvali veterinarsku službu čiji se djelatnik pojavio nekoliko minuta prije nas, nekoliko sati nakon poziva. Što je najgore, na lice mjesta došao je nepripremljen pa se vratio i veterinarsku stanicu i rekao "da će se vratiti za 10 minuta". Građanima je u međuvremenu prekipjelo pa su se jedan gospodin i gospođica na akciju odlučili sami.
Jazavcu su put zatvorili daskama i kontejnerom za smeće, nakon drugog pokušaja jadnu životinju stjerali u kut pa je napokon ušla u kontejner gdje će pričekati veterinarsku službu.
Na posljednjoj fotografiji je jedini akter priče koji se pristao fotografirati za naš Portal.

Nervozni gospodin koji je ulovio životinju htio je pustiti u šumu na što su prisutni prosvjedovali jer nije sigurno da nije bijesna pa bi se mogla vratiti u naselje i ugristi nekoga. Nismo sigurni u to kako je priča završila a stanje na odlasku je bilo takvo da je jazavac i dalje pospremljen u kontejner čekao veterinara koji se u ovom slučaju, moramo priznati, i nije baš iskazao.

Zahvaljujemo našem forumašu HerrNapoleonu na dojavi i pozivamo sve posjetitelje da mailom na info@parentium.com, sms-om ili pozivom na 091 22 444 67 dojave ako imaju neku zanimljivu priču.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6