Početna
Petak, 29.Svibnja 2020 (18:42:54) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Prva grupa ljetnog kampa na kupalištu završila uz ples, pjesmu i veselje

Poreština, 10.07.2004.
Danas su druženje završili kikići iz prve grupe ovogodišnjeg ljetnog kampa u organizaciji Društva naša djeca. Bilo je plivanja, plesa, pjevanja, druženja, klope i cuge a sve je završilo zajedničkim plesom djece i roditelja.
Roditelji i djeca zabavu su počeli već od 9 sati ujutro i dizanja zastave. Ispočetka je roditelja bilo u malom broju da bi se malo-pomalo, kako je vrijeme odmicalo i dolazilo vrijeme za prigodni program, na Gradskom kupalištu okupilo jako puno ljudi.
Kao i prošlih godina, treneri su djecu naučili svemu i svačemu od čega su jedan dio djeca pokazala roditeljima i drugim okupljenima. Izloženi su radovi a posebno su zanimljive bile slike i slulpture načinjene na papiru, od prirodnih materijala
.Svoje su znanje prikazali i break danceri a događaja je bilo toliko da nam je jednostavnije bilo objaviti najveći dio snimljenih fotografija pa album sa 129 fotografija možete pogledati tako da kliknete na link ispod ovog članka. Za ove foto-materijale redakcija čini izuzetak pa ih svatko smije koristiti za download, spremanje, umnožavanje i printanje za sve potrebe osim komercijalnih.

Sutra sa radom počinje nova grupa a izmjenjivat će se sve do kraja ljetnih praznika.

Posebno bismo pohvalili naše kuhare koji su nahranili svu tu djecu i roditelje odličnim chevapima.Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom