Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (02:09:39) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Vrsar: Večeras Liveshow

Poreština, 09.07.2004.
(Izvor:Ivan Grgat/dp)U cilju poboljšanja vanpansionske ponude i obogaćivanja turističkog proizvoda, večeras s početkom u 19 sati na terasi hotela Belvedere u Vrsaru organizira se prva posebna manifestacija pod nazivom Live show kojoj je cilj zabaviti domaće i inostrane goste.

Kako doznajemo, spetakl će nastojati dočarati boje romske kulture, okuse njihove kuhinje, ritam njihove glazbe i otkucaje njihova srca. Gosti će moći uživati u pjesmi, plesu, kuhinji i ostalim zanimljivostima uključujući Tarot karte, čitanje iz dlana ili čarobne kristalne kugle.

Na ulazu će goste dočekati romski koktel dobrodošlice «Romska čarolija» te će biti ugošćeni buffetom s više vrsta toplih, hladnih i desertnih jela kao i sa ponudom pića koja uključuje vino, pivo i (ne) gaziran sokove. Live show program potom će izvoditi profesionalni romski zabavljači – grupa «Pehlin kings» i grupa zanosnih plesačica «Mladi romski cvjetovi» i plesačica Nirzama. Bit će organizirana i tombola s atraktivnim nagradama poput weekend za dvije osobe u jednom od objekta vrsarske Anite.

Zainteresirani za veliki spektakl ulaznice mogu kupiti u svim hotelima i kampovima Vrsara, a njihova cijena iznosi 120 kuna po osobi u što su uračunati jelo i piće, a (posebno pohvalno) i prijevoz do hotela Belvedere s tri gradske lokacije.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji