Početna
Petak, 21.Veljače 2020 (19:29:28) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Održan prijem za porečke kuglačice

Iz Grada Poreča, 28.06.2013. (12:11)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Prošli je tjedan, zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović primila u Maloj vijećnici gradske uprave porečke kuglačice Natašu Ravnić Gašparini i Marijanu Liović. Povod prijema su odlični rezultati koje su sportašice postigle sa svojim klubom. Tako je klub osvojio 3. mjesto u Prvoj hrvatskoj kuglačkoj ligi i izborio europsko natjecanje – među četiri ekipe Kupa Hrvatske.

Vaši nas rezultati jako raduju jer na taj način promovirate sebe, grad i klub. Da bi se ostvarili ti rezultati treba puno odricanja, požrtvovnosti i ljubavi. Iza svakog dobrog sportaša stoji dobar trener tako da ovim putem zahvaljujem i vašoj trenerici Ružici Močibob i svima onima koji stoje iza vas, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović zaželjevši im da budu zdrave, marljive i dalje uporne.

Treba spomenuti da je Nataša je najučinkovitija igračica Prve hrvatske kuglačke lige, ima dva naslova viceprvakinje Hrvatske pojedinačno i u paru sa klupskom suigračicom Marijanom Liović. Trenerica Ružica Močibob zahvalila se na prijemu i kazala kako je ponosna na cure kao i na cijeli klub, treće smo u Hrvatskoj, a od 1995. godine smo u Prvoj ligi, naglasila je Močibob.Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Najslasniji burgeri u gradu
Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom