Početna
Ponedjeljak, 14.Listopada 2019 (18:59:22) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Održan prijem za porečke kuglačice

Iz Grada Poreča, 28.06.2013. (12:11)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Prošli je tjedan, zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović primila u Maloj vijećnici gradske uprave porečke kuglačice Natašu Ravnić Gašparini i Marijanu Liović. Povod prijema su odlični rezultati koje su sportašice postigle sa svojim klubom. Tako je klub osvojio 3. mjesto u Prvoj hrvatskoj kuglačkoj ligi i izborio europsko natjecanje – među četiri ekipe Kupa Hrvatske.

Vaši nas rezultati jako raduju jer na taj način promovirate sebe, grad i klub. Da bi se ostvarili ti rezultati treba puno odricanja, požrtvovnosti i ljubavi. Iza svakog dobrog sportaša stoji dobar trener tako da ovim putem zahvaljujem i vašoj trenerici Ružici Močibob i svima onima koji stoje iza vas, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović zaželjevši im da budu zdrave, marljive i dalje uporne.

Treba spomenuti da je Nataša je najučinkovitija igračica Prve hrvatske kuglačke lige, ima dva naslova viceprvakinje Hrvatske pojedinačno i u paru sa klupskom suigračicom Marijanom Liović. Trenerica Ružica Močibob zahvalila se na prijemu i kazala kako je ponosna na cure kao i na cijeli klub, treće smo u Hrvatskoj, a od 1995. godine smo u Prvoj ligi, naglasila je Močibob.Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!