Početna
Ponedjeljak, 14.Listopada 2019 (19:00:11) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Bogat program prilikom ulaska Hrvatske u EU: Soulfingersi, klapa Motovun, DND, MOT08 i učenici OGŠ Slavka Zlatića

Iz Grada Poreča, 26.06.2013. (17:17)
Sa današnje konferencije za medije u gradskoj palači
Sa današnje konferencije za medije u gradskoj palači

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju obilježit će i grad Poreč bogatim programom nedjelju, 30. lipnja 2013. godine, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije.

Građani Poreča će ulazak Hrvatske u EU proslaviti uz Soulfingerse, klapu Motovun, ples i vatromet. Svečani program započet će u 20.30 sati na Trgu slobode nastupom članova Društva naša djeca i MOT08, nakon čega će nastupati učenici Osnovne glazbene škole Slavko Zlatić. Za ljubitelje klapske pjesme biti će tu klapa Motovun, a za dobru zabavu pobrinut će se grupa Soulfingers. Točno u ponoć uslijedit će vatromet i svečani govor gradonačelnika Grada Poreča – Parenzo Edija Štifanića nakon čega će muziciranje nastaviti Soulfingersi.

-Drago nam je da smo uspjeli organizirati ovaj program i u njega uključiti mlade snage Poreča, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović pozvavši sugrađane da u nedjelju dođu na Trg slobode kako bi svi zajedno proslavili tako važan dan.

Organizatori su Grad Poreč – Parenzo i Turistička zajednica Grada Poreča koji proslavu sufinanciraju sa po 45.000 kuna.Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nova Corolla Hybrid
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra