Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (08:21:05) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Otvoren 17. Ljetni kamp

Iz Grada Poreča, 24.06.2013. (19:28)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Danas je na Gradskom kupalištu zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović otvorila 17. Ljetni kamp. Kamp je i ove godine u organizaciji Grada Poreča – Parenzo i tvrtke Happy Time d.o.o. iz Poreča.

Draga djeco, želim vam ugodan boravak u Kampu, da se dobro zabavite, proplivate i naučite puno toga novog, kazala je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović nakon čega je podizanjem zastave otpočeo ovogodišnji kamp.

U razdoblju od 24. lipnja do 03. kolovoza u smjenama od po 12 dana porečki mališani u dobi od 5 do 14 godina provodit će svoje praznike u lijepom ambijentu Gradskog kupališta zabavljajući se i učeći u korisnim i zanimljivim radionicama kao što su sportske, plesne, penjačka, likovna. Osim tog osnovni cilj kampa je naučiti djecu plivati

Podsjećamo da Kamp mogu pohađati djeca koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, kao i djeca koja nemaju prebivalište na području našeg Grada, u svim smjenama, u skladu sa organizacijskim mogućnostima, s tim da djeca s prebivalištem na područja Grada Poreča-Parenzo imaju prednost pri upisu u sve smjene.

Učešće roditelja u troškovima boravka djece u Kampu iznosi 600,00 kuna po djetetu, po smjeni. Roditelji s više djece imaju određene olakšice u plaćanju učešća. Tako roditelji s dvoje djece plaćaju za drugo dijete 75% od utvrđenog učešća za roditelje, dok roditelji s troje i više djece, plaćaju za drugo dijete 75%, a za treće i svako daljnje dijete 50 % od utvrđenog učešća za roditelje. Navedeni popust se ostvaruje ako djeca zajedno pohađaju istu smjenu. Djeca koja nemaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo plaćaju za boravak u Kampu punu ekonomsku cijenu. Troškove boravka djece u socijalnoj potrebi, koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, snosi Grad Poreč-Parenzo. Prijedlog takve djece daje Centar za socijalnu skrb iz Poreča. Program se realizira u suradnji s Gradskom organizacijom Crvenog križa Poreč, koja će takvu djecu, ako nemaju osiguran prijevoz, besplatno prevoziti svojim vozilom. Upisi za sve smjene traju do popunjena mjesta u smjenama. Upisi se vrše u uredu broj 7 Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča-Parenzo, na adresi Poreč-Parenzo, Obala maršala Tita 4, u prizemlju, sve radne dane (od ponedjeljka do petka), od 8 do 14 sati.Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Scan4menu Poreč