Početna
Četvrtak, 17.Listopada 2019 (06:06:14) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Prigodna svečanost povodom dovršetka radova na groblju i u Parku Olge Ban

Poreština, 07.07.2004.
(Izvor:dp)Gradonačelnik, vijećnici, predstavnici investitora i izvođača radova uz brojne uzvanike obilježili su dovršetak radova u koje je investiran nemali novac iz gradskog proračuna.
Na samom početku skupa, gradonačelnik je okupljene ukratko podsjetio na ono što je na groblju i oko njega učinjeno tokom posljednjih godina te što je specifično učinjeno od 15. svibnja do 05. srpnja ove godine. Primjerice, dosta je uloženo u stari dio groblja u kog nije ulagano punih 20 godina: preko kilometra rubnjaka, staze i bankine, na tri je lokacije dovedena voda i riješen odvod iste a uvelike je olakšan pristup svakom grobnom mjestu što je ranije bio veliki problem. Sada je groblje puno urednije i ugodnije a i ukop će zahvaljujući sređenim stazama biti mnogo lakše obavljati.
Nakon nekoliko uvodnih riječi, povorka je okupljenih krenula prema centralnom križu gdje je održana kratka molitva a gradonačelnik je u ime svih okupljenih zapalio svijeću i položio je pred križ.
Potom su prisutni uzvanici nakratko obišli cijelo groblje nakon čega su zamoljeni da se presele u Park Olge Ban gdje su upravo dovršeni radovi na rekonstrukciji.
Tu se se prisutnim uzvanicima i slučajnim prolaznicima obratili gradonačelnik, predstavnici izvođača, "Usluge" i drugi a mala je svečanost završila domjenkom u caffe baru "Yesterday".


Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom