Početna
Ponedjeljak, 9.Prosinca 2019 (08:45:26) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Svečano podignuta zelena zastava u TUŠ Antuna Štifanića

Iz Grada Poreča, 12.06.2013. (11:38)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Jučer je ispred Turističko ugostiteljske škole Anton Štifanić svečano obilježeno podizanje Zelene zastave. Škola je sustavnim ekološkim djelovanjem potvrdila status Međunarodne eko-škole i ove joj je godine dodijeljen srebrni certifikat, a 2015. godine dobit će zlatni.

Priča o Zelenoj zastavi započela je prije 8 godina. Ostvarenje projekta ne bi bilo moguće bez Grada Poreča i Lagune Poreč, kazala je ravnateljica škole Vesna Baranašić te se zahvalila svima koji su radili na projektu i bili mu podrška.

Cilj je eko-škola kroz razne aktivnosti razvijati svijest učenika i lokalne zajednice o važnosti suživota s prirodom te činiti pozitivne pomake u odnosu prema okolišu.

Svečano podizanje Zelene zastave upriličeno je uz nazočnost zamjenice gradonačelnika Nataše Basanić Čuš, predstavnika Grada, predstavnika iz poduzeća Laguna Poreč, djelatnika škole i učenika.

Zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić Čuš izrazila je zadovoljstvo što škola provodi projektnu nastavu zaželjevši da zastava bude dugo u ovoj školi, a mladima je poručila da se što više ekološki educiraju.

Zelenu zastavu podigao je predsjednik uprave Laguna Poreč Neven Staver.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč