Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (08:30:06) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Zamjenica gradonačelnika primila učenike i učitelje Osnovne glazbene škole „Slavko Zlatić“

Iz Grada Poreča, 11.06.2013. (12:47)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

U Velikoj gradskoj vijećnici zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicima primila je danas učenike i učitelje Osnovne glazbene škole „Slavko Zlatić“. Povod ovom prijemu su postignuti izvrsni rezultati i osvojene nagrade na natjecanjima koje je organiziralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za odgoj i obrazovanje.

Ponosna sam na rad naše Glazbene škole koja se u svojoj dugogodišnjoj tradiciji pokazala vrlo ozbiljnom i kvalitetnom i kroz koju je prošao i prolazi veliki broj učenika, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović kazavši kako i mladi profesori glazbe svojim radom i trudom ostvaruju uspjeh učeći našu djecu da budu odlični glazbenici. Dodala je također da je iznimno sretna jer je uspjeh škole kontinuiran i višegodišnji, a to je izuzetno značajno za naš grad. Na kraju im je zaželjela da se odmore preko ljetnih praznika te im podijelila pohvalnice za ostvaren uspjeh u 2012. / 2013. školskoj godini.

Ravnateljica škole Sanja Radetić Fatorić zahvalila se Gradu Poreču i zamjenici gradonačelnika na prijemu i dosadašnjoj dugogodišnjoj potpori. Naša škola ima mnogo sjajne djece iza koje osim talenta stoji ogroman rad, zaključila je ravnateljica. Na kraju prijema svi su se zajedno slikali ispred gradske palače.

Pohvalnice su dobili: Tibor Totman, Jure Černeha, Antonio Matić, Marin Hafizović, Antonieta Brajković, Tin Glavočević; harmonikaški orkestar: Karlo Johannes Antolović, Michel Momić, Nola Radaković, Emanuel Lakošeljac, Ivan Glavočević, Ivan Babić, Gea Brajković, Nikola Glavočević, Anton Kazalac, Marko Tonković, Leonardo Žagar, Karlo Žiković, Nicole Živolić, Mateo Antolović, Gabrijel Licardo, Jana Tomičić, Paulo Zgrablić, Sanja Aničić, Fabian Babić, Monika Popović, Mateo Tonković, Denis Šahić, Karla Sorčić, Višnja Kovačić, Tin Glavočević i učitelji Aleksandra Orbanić, Vlade Brzović, Sandra Šustereiter, Marija Vukoja.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Scan4menu Poreč
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium