Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (07:32:51) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Zamjenica gradonačelnika primila nagrađene učenike Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“

Iz Grada Poreča, 11.06.2013. (09:10)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicima jučer je u Velikoj vijećnici priredila prijem za učenike Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“. Povod prijema je izuzetan uspjeh učenika u školi i na raznim sportskim natjecanjima tijekom školske godine 2012. / 2013.

Svake godine tradicionalno ugošćujemo učenike koji su kroz tu školsku godinu bili najbolji. Čestitam vam, a moje čestitke su duple iz razloga jer osim što ste dobri u školi vi ostvarujete odlične rezultate u sportu. Tko je dobar u sportu sigurno je i dobra osoba, zaključila je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović.

U razgovoru s učenicima doznala je tko će upisati koju srednju školu te im podijelila pohvalnice. Pohvaljeni su učenici: Diego Žužić, Teddy Deković, Matej Brkić, Katja Oplanić, Martina Legović, Anabel Uljančić, Rebecca Finderle, Zoe Marie Baldo te njihova mentorica Annamaria Jakovčić. Ravnateljica Ester Zarli se u ime škole zahvalila Gradu što uvijek ima senzibilitet prepoznati njihov rad i trud. Maleni smo, ali puno radimo, kazala je ravnateljica.

Na kraju prijema učenici su zajedno sa zamjenicom gradonačelnika napravili već tradicionalnu fotografiju na stepenicama ispred gradske uprave.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Scan4menu Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore