Početna
Petak, 15.Studenog 2019 (08:10:33) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Ljetni kamp 2013.

Iz Grada Poreča, 22.05.2013. (13:28)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Dragi roditelji, Grad Poreč-Parenzo će i ove godine, tijekom ljetnih školskih praznika, realizirati program stručno vođenih aktivnosti za djecu i mlade - “Ljetni kamp“, na uobičajenoj lokaciji na Gradskom kupalištu u Poreču, te je Upravni odjel za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu započeo s pripremama za realizaciju ovog programa.

Kamp bi započeo s radom u ponedjeljak 24.6.2013., a odvijat će kroz 3 smjene i to: I. smjena od 24.6. do 6.7., II. smjena od 8.7. do 20.7. i III. smjena od 22.7. do 3.8. Smjene će trajati 12 dana, u sve radne dane i praznike, osim nedjeljom, od 7,00 do 16,00 sati.

Broj polaznika po smjeni bio bi 75-ero djece u I. i III. smjeni te 90-ero djece u II. smjeni, u dobi od navršene 5 do 14 godine života. Kamp mogu pohađati djeca koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, kao i djeca koja nemaju prebivalište na području našeg Grada, u svim smjenama, u skladu sa organizacijskim mogućnostima, s tim da djeca s prebivalištem na područja Grada Poreča-Parenzo imaju prednost pri upisu u sve smjene.

Učešće roditelja u troškovima boravka djece u Kampu iznosi 600,00 kuna po djetetu, po smjeni. Roditelji s više djece imaju određene olakšice u plaćanju učešća. Tako roditelji s dvoje djece plaćaju za drugo dijete 75% od utvrđenog učešća za roditelje, dok roditelji s troje i više djece, plaćaju za drugo dijete 75%, a za treće i svako daljnje dijete 50 % od utvrđenog učešća za roditelje. Navedeni popust se ostvaruje ako djeca zajedno pohađaju istu smjenu. Djeca koja nemaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo plaćaju za boravak u Kampu punu ekonomsku cijenu. Troškove boravka djece u socijalnoj potrebi, koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo, snosi Grad Poreč-Parenzo. Prijedlog takve djece daje Centar za socijalnu skrb iz Poreča. Program se realizira u suradnji s Gradskom organizacijom Crvenog križa Poreč, koja će takvu djecu, ako nemaju osiguran prijevoz, besplatno prevoziti svojim vozilom. Upisi za sve smjene započinju u srijedu 29. svibnja i traju do 15. lipnja 2013. Upisi će se vršiti u uredu broj 7 Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča-Parenzo, na adresi Poreč-Parenzo, Obala maršala Tita 4, u prizemlju, sve radne dane (od ponedjeljka do petka), od 8 do 14 sati.Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Najslasniji burgeri u gradu