Početna
Četvrtak, 21.Studenog 2019 (16:45:27) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Radni sastanak gradonačelnika i pripadnika Policijske postaje Poreč

Iz Grada Poreča, 10.04.2013. (14:55)

Gradonačelnik Edi Štifanić i pročelnik UO za komunalni sustav Milan Laković održali su danas sastanak s načelnikom Ivicom Kešinovićem i djelatnicima PP Poreč na temu - pripreme za nadolazeću turističku sezonu.

Sastanak je bio zamišljen kao osvrt i dogovor oko problematike prometovanje u gradu i poštivanja javnog reda i mira, ali i prijedloga kako bi suradnja između Grada i PP Poreč bila još bolja i kvalitetnija.

-Vjerujem u nastavak suradnje kao i u dobru i sigurnu turističku sezonu, kazao je gradonačelnik Štifanić, zahvalivši policajcima na dosadašnjoj suradnji. -Nema problema koji se ne može riješiti, kazao je načelnik Kešinović, dodavši kako će se svi eventualni budući problemi rješavati odmah na početku.

Teme sastanka bile su obavljanje organizirane, nelegalne prodaje na javnim površinama grada Poreča, reproduciranje glazbe preko granice dozvoljene jačine buke te ostala problematika komunalnog redarstva.

Grad Poreč i PP Poreč uložiti će makismalni napor kako bi sigurnost i komunalni red bila na zavidnom nivou, zaključak je sastanka.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Najslasniji burgeri u gradu
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno