Početna
Ponedjeljak, 14.Listopada 2019 (19:02:48) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Rukomet: danas i sutra posljednja dva kola kvalifikacija za II ligu

Sport, 18.06.2004.
(Izvor:ab/dp)Danas i sutra se u SRC "Veli Jože" odigravaju 4. i 5. kolo kvalifikacija za popunu druge lige zapad. Naša momčad nakon tri uzastopne pobjede rasterećeno dočekuje momčad "Senja", koja se još uvijek grčevito bori za očuvanje drugoligaškog statusa. Iako bodovi nisu prioritet, naša ekipa Senjanima ne želi prepustiti bodove, što potvrđuje činjenica da će ekipa nastupiti u kompletnom sastavu sa izuzetkom Petra Kovačića, koji još uvijek sanira tešku ozljedu zadobivenu prošle subote na radnom mjestu.

U momčadi će biti i još uvijek povrijeđeni Saša Ilić koji nije htio pustiti svoj klub na cjedilu, što dovoljno govori o tome koliko se dobro Saša snašao u novoj sredini, te kakva atmosfera vlada u našoj ekipi. "Senj" će ovog vikenda doći u pojačanom sastavu, jer su za njih na dvostrukoj registraciji tri igrača prvoligaša "Zameta", što će dati njihovoj ekipi sasvim drugu igru.

S obzirom na to da tri momčadi ostvaruju pravo ulaska u drugu ligu, očekuju se žestoke borbe, a situacija će se rješavati upravo ovoga vikenda u direktnim dvobojima. Po našoj procjeni najviše šansi za drugo mjesto u kvalifikacijama ima sisačka "Siscia", dok će se za preostalo treće mjesto koje vodi naprijed ravnopravno boriti preostale tri ekipe: "Dubovac", "Rudar" i "Senj".

Karlovački "Dubovac" će također biti pojačan sa tri prvoligaška igrača, tako da je zapravo ekipi "Rudara" daleko najteže.

Raspored utakmica izgleda ovako:

Petak, 18.06

18.00 "Rudar" - "Dubovac"
20.00 "Senj" - "Poreč"

Subota, 19.06
18.00 "Senj" - "Dubovac"
20.00 "Siscia" - "Rudar"


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Nova Corolla Hybrid
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore