grmjelo se jučer sa tribina SRC Veli Jože"> grmjelo se jučer sa tribina SRC Veli Jože" />
Početna
Petak, 29.Svibnja 2020 (18:29:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Rukomet: Porečani ostvarili 22. pobjedu u nizu

Sport, 14.06.2004.
(Izvor:vg/dp)"Ajmo sada svi, ajmo sada svi, RK Poreč volimo te mi volimo te mi volimo te mi!" grmjelo se jučer sa tribina SRC Veli Jože za vrijeme odlučujuće utakmice, koja je pobjednika sigurno vodila u 2. ligu. I baš kao što smo svi priželjkivali, već po starom dobrom običaju, rukometaši Poreča ostvarili su 22. pobjedu u nizu u službenim utakmicama.

Susret dvije neporažene ekipe kvalifikacijskog turnira počeo tako da je bolje otvorila Siscia dok su se domaći igrači zadovoljavali pogađajući vratnice i golmana Lećeka koji je do kraja utakmice skupio 18 obrana.

Ipak, vrlo brzo porečani stvar preuzimaju u svoje ruke i na poluvrijeme se odlazi s rezultatom 12-9. U nastavku je Parenzana express nastavila punim gasom do naizgled nedostižne prednosti 24-14. Tada trener Vujić uvodi igrače koji su do tada manje igrali a to koriste Siščani te serijom dolaze na 26-22. Ipak, domaći dečki nošeni solidno ispunjenim ali gromoglasnim tribinama ubacuju u brzinu više i osiguravaju konačno slavlje 30-23. NAPOKON je fešta mogla početi, a na mnogim su se licima mogle vidjeti u suze radosnice. Bilo bi nepravedno bilo koga izdvojiti pa ćemo nabrojati sve igrače koji su zaslužni za ovaj povijesni uspjeh porečkog rukometa. Titulu prvaka i plasman u viš rang zaslužili su :

Želimir Popović, Robert Fabac, Saša Borotić, Saša Ilić, Edi Džoni, Ivan Božić, Marko Tomić, David Petrić, Vladimir Mušković, Robert Habek, Miljan Lisica, Vladimir Brčić, Dean Turković, Davor Turković, Petar Kovačić, Aleksandar Beaković, Ivan Bažon i na kraju vođa ekipe Tilen Tomšič, a sve pod stručnim vodstvom Vojislava Vujića.

Sljedeći vikend (petak i subota) igraju se još dva kola kvalifikacija također u Poreču, a za nedjelju se sprema već tradicionalna rukometna fešta na gradskom kupalištu na kojoj će se zasluženo slaviti plasman u drugu ligu.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina