Početna
Srijeda, 27.Svibnja 2020 (02:07:14) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

BMW-show po zagrebačkim ulicama. Epilog: vozač u zatvoru, auto razbijen

Crna kronika, 06.06.2004.
(Izvor:hrt/rtl/dp)Oko 14 sati započela je za crnim BMW-om potjera koja je završila prisilnim zaustavljanjem, razbijanjem stakala i izvlačenjem vozača iz vozila.

Policajac na motoru primijetio je da je crni BMW velikom brzinom projurio kroz crveno svjetlo, nakon čega je krenuo u potjeru za njime. Pridružio mu se još jedan policajac na motociklu i dvije policijske ophodnje u automobilima. Kad je policajac sustigao izgrednika i zaustavio motocikl ispred BMW-a, vozač je vozilom krenuo na njega. Kad su ga napokon zaustavili, vozač se zaključao u vozilu i počeo prekapati po suvozačkom pretincu. Jedan je policajac razbio staklo na vozačevim vratima a drugi na suvozačevim pa su ga na silu izvukli iz vozila.

Naknadno je ustanovljeno da je vozač bio pod uticajem alkohola a prema njegovoj tvrdnji, nije se zaustavio "iz jednostavnog razloga što ne podnosi policajce". Istraga o događaju je u tijeku. Inače je, prema izjavi glasnogovornice PU Zagrebačke odranije poznat kao počinilac nasilnih djela i imovinskih delikata.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6