Početna
Ponedjeljak, 14.Listopada 2019 (18:56:03) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Čekajući «Giro» poginuo Danijel Lolić (12) iz Šajini

Crna kronika, 24.05.2004.
(Izvor:Ivan Grgat)Učenik Osnovne škole "Rivarela" Danijel Lolić (12) iz Šaini pokraj Novigrada smrtno je stradao oko 7 sati ujutro pod kotačima vozila na cesti koja iz pravca Novigrada vodi prema Umagu.
Prema službenim policijskim podacima, nesretni se dječak biciklom zajedno s prijateljem kretao nogostupom iz Novigrada prema obližnjem naselju gdje je živio te u jednome trenu spustio zadnji kotač na cestu, te tada izgubio ravnotežu i pao na kolnik. U tom je trenutku, krećući se u istome pravcu kao djeca naišlo kombi vozilo «Zastava», registracijskih oznaka PU 648 FM za čijim se upravljačem nalazio 42-godišnji E. D. iz Motovunskih Novaki, te je sudar bio neizbježan. Od sraza nesretni je dječak na licu mjesta poginuo.
Međutim, osim ove službene verzije u Novigradu smo čuli i uličnu priču. Po potonjoj dvojca dječaka kretala su se po cesti vozeći biciklima amo-tamo čekajući Giro. U jednome trenu prijatelji su se sudarili i pali. Prvi se dječak uspio brzo podići s ceste, no na Lalića je naletjelo vozilo i više mu nije bilo spasa.

Kako god da bilo jedan ljudski život sada je zauvijek ugašen. U Osnovnoj školi Rivarela u Novigradu Hrvatski se barjak zajedno s crnom maramom vijori napola koplja. Učenici i profesori potreseni iznenadnim događajem nisu željeli ništa komentirati.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore