Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (06:29:52) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Čekajući «Giro» poginuo Danijel Lolić (12) iz Šajini

Crna kronika, 24.05.2004.
(Izvor:Ivan Grgat)Učenik Osnovne škole "Rivarela" Danijel Lolić (12) iz Šaini pokraj Novigrada smrtno je stradao oko 7 sati ujutro pod kotačima vozila na cesti koja iz pravca Novigrada vodi prema Umagu.
Prema službenim policijskim podacima, nesretni se dječak biciklom zajedno s prijateljem kretao nogostupom iz Novigrada prema obližnjem naselju gdje je živio te u jednome trenu spustio zadnji kotač na cestu, te tada izgubio ravnotežu i pao na kolnik. U tom je trenutku, krećući se u istome pravcu kao djeca naišlo kombi vozilo «Zastava», registracijskih oznaka PU 648 FM za čijim se upravljačem nalazio 42-godišnji E. D. iz Motovunskih Novaki, te je sudar bio neizbježan. Od sraza nesretni je dječak na licu mjesta poginuo.
Međutim, osim ove službene verzije u Novigradu smo čuli i uličnu priču. Po potonjoj dvojca dječaka kretala su se po cesti vozeći biciklima amo-tamo čekajući Giro. U jednome trenu prijatelji su se sudarili i pali. Prvi se dječak uspio brzo podići s ceste, no na Lalića je naletjelo vozilo i više mu nije bilo spasa.

Kako god da bilo jedan ljudski život sada je zauvijek ugašen. U Osnovnoj školi Rivarela u Novigradu Hrvatski se barjak zajedno s crnom maramom vijori napola koplja. Učenici i profesori potreseni iznenadnim događajem nisu željeli ništa komentirati.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Scan4menu Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra