Početna
Subota, 11.Srpnja 2020 (10:16:37) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Poreč: Pauk u Baloti nikome ne smeta?

Poreština, 17.05.2004.
(Izvor:ig/dp)Iako smo već u više navrata pisali o nepropisno parkiranim vozilima u Gradu Poreču, posebno o pauku u Mate Baloti, očigledno je da nitko od nadležnih ne sankcionira takve bezobrazne vozače.
A vozač pauka iz dana u dan svoje vozilo koje spada u red kamiona parkira na nedozvoljenome mjestu. Ako se tome pridoda da se u Baloti stalno vodi pravi mali rat za parking prostor, još više čudi da tom vozaču još nitko nije prigovorio.
Parkiralište za kamione je prema gradskoj odluci rezervirano kod Vatrogasnog doma, međutim vozača pauka za to očito nije briga, bitno da on parkira zauzimajući dva do tri mjesta drugima, samo kako bi što manje pješačio do kuće.
Ovom prigodom, a sve u svrhu kako bi policiji olakšali posao, posebno objavljujemo fotografije nasmijana vlasnika koji nakon što je parkirao «gladi» svog pauka kojim inače "unesrećuje" druge vlasnike pogrešno parkiranih vozila.
Pravila ponašanja postoje, zakoni kojih se treba pridržavati također, stoga eto svih relevantnih dokaza kojim se prijestupnika može kazniti. Ako «obični» vozači plaćaju kazne za krivo parkiranje, nevezivanje pojasa i tome slično, zbog čega i vozač pauka ne bi uživao u toj "privilegiji"?
Ili možda rade nekakve veze i vezice?


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6