Početna
Ponedjeljak, 9.Prosinca 2019 (17:27:45) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Advent Poreč

Poreč: Maturanti proslavili kraj školske godine

Poreština, 14.05.2004.
(Izvor:Ivan Grgat)Maturanti porečkih srednjih škola motorizirano su proslavili kraj svojega obrazovanja. Kako to već biva, mnogobrojnim su građanima ali i pristiglim gostima trubeći sirenama, mašući transparentima, te vičući kroz otvorene automobilske prozore pokazali i dokazali kako su sada zaista postali obrazovane i zrele osobe.
Kako smo i sami mogli vidjeti na cesti pored tržnice, ali nažalost to nismo uspjeli fotografirati, dečki su čak iz vozila koja su se kretala, i to sjedeći na prozorima mahali sugrađanima, a obzirom da mnogi ljudi nisu znali da je za maturante bio završetak nastave, neki su mislili da je okončana neka nogometna utakmica pa oni slave. Drugi koji su skužili o čemu je zapravo riječ, govorili su «Eko ih, finili su školu pa sada pijani moraju trubiti okolo»
Nakon tutnjave gradom, njihovo okupljalište bio je parkiralište kod Osnovne škole, vjerojatno da i mlađima od sebe pokažu kako su s odličnim položili ispit zrelosti, a potom ponovno trubili gradom. No gledajući proslave po drugim gradovima Lijepe naše, naši maturanti u zabavama ovoga puta nisu bar nisu koristili toliko popularne sprejeve i brašno.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium