Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (08:10:39) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Poreč: Maturanti proslavili kraj školske godine

Poreština, 14.05.2004.
(Izvor:Ivan Grgat)Maturanti porečkih srednjih škola motorizirano su proslavili kraj svojega obrazovanja. Kako to već biva, mnogobrojnim su građanima ali i pristiglim gostima trubeći sirenama, mašući transparentima, te vičući kroz otvorene automobilske prozore pokazali i dokazali kako su sada zaista postali obrazovane i zrele osobe.
Kako smo i sami mogli vidjeti na cesti pored tržnice, ali nažalost to nismo uspjeli fotografirati, dečki su čak iz vozila koja su se kretala, i to sjedeći na prozorima mahali sugrađanima, a obzirom da mnogi ljudi nisu znali da je za maturante bio završetak nastave, neki su mislili da je okončana neka nogometna utakmica pa oni slave. Drugi koji su skužili o čemu je zapravo riječ, govorili su «Eko ih, finili su školu pa sada pijani moraju trubiti okolo»
Nakon tutnjave gradom, njihovo okupljalište bio je parkiralište kod Osnovne škole, vjerojatno da i mlađima od sebe pokažu kako su s odličnim položili ispit zrelosti, a potom ponovno trubili gradom. No gledajući proslave po drugim gradovima Lijepe naše, naši maturanti u zabavama ovoga puta nisu bar nisu koristili toliko popularne sprejeve i brašno.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra