Početna
Ponedjeljak, 9.Prosinca 2019 (08:05:59) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Poreč: Pijani maloljetnik izudarao vozača autobusa

Crna kronika, 06.05.2004.
(Izvor:Novi List/Mx)POREČ – Sedamnaestogodišnjak iz mjesta Kaduni pokraj Poreča kazneno je prijavljen odvjetništvu za mladež zbog nasilničkog ponašanja prema 54-godišnjem I. L., iz Višnjana, vozaču autobusa poduzeća »Loritrans« iz Pazina, a prekršajno je prijavljen zbog drskog ponašanja.
Incident u autobusu koji prevozi školarce iz Rovinja za Poreč dogodio se u utorak oko 15.30 sati kada je sedamnaestogodišnjak pod utjecajem alkohola tijekom vožnje sjeo na mjesto kraj vozača. Nakon što ga je ovaj upozorio da ne smije tu sjediti te da potraži drugo mjesto 17-godišnjak je počeo na njega vikati, a onda ga je nekoliko puta u vožnji udario šakom u glavu. Kada je I. L. zaustavio autobus 17-godišnjak ga je prisilio da nastavi za Poreč prijeteći mu da će ga nastaviti udarati. Iako je nastavio s vožnjom maloljetnik je vozača opet udario nekoliko puta šakom u glavu. Vozač je ponovno zaustavio autobus da bi mobitelom nazvao policiju, ali mu je maloljetnik uzeo mobitel i prijeteći daljnjim udarcima naredio da nastavi s vožnjom. Po dolasku autobusa u Poreč 17-godišnjak je vozaču I. L. vratio mobitel i otišao, a vozač je pozvao policiju.
Maloljetnika je policija dovela u postaju oko 16.30 sati te je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola, a o okolnostima događaja ispitan je tek u nazočnosti oca. Vozaču I. L. je pomoć pružena u porečkom Domu zdravlja gdje je utvrđeno da su površinske ozljede glave samo lakše tjelesne ozljede te da je pod akutnim stresom.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom