Početna
Subota, 22.Veljače 2020 (16:05:19) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Priopćenje za javnost - Riviera holding: otvoren obnovljeni hotel Diamant

Gospodarstvo, 08.04.2004.
(Izvor:riviera/dp)POREČ, 7. travnja - Nakon četveromjesečne rekonstrukcije vrata je ponovo otvorio hotel Diamant sada kao prvi porečki hotel s četiri zvjezdice. Svi radovi osim finalnih radova u velikoj kongresnoj dvorani su završeni. Osim obnovljenih soba i 30 apartmana hotel je dobio četiri kongresne dvorane, preuređen restoran i pročelje, a vrijednost radova je oko 30 milijuna kuna. Obnovljene sobe opremljene su klima uređajima, mini barom i sefom, a kvadratura soba je povećana. Apartmani su veličine od 27,5 do 32,5 kvadrata dok četiri najveća tzv. superior apartmana imaju jacuzzy i veliku terasu. Istovremeno, četiri kongresne dvorane su kapaciteta od 20 do 180 mjesta, a zajedno sa sportskim terenima te wellness i beauty centrom, koji su najveći i najopremljeniji u Hrvatskoj, ovi sadržaji postaju odredište za poslovne ljude, ali i za sve koji žive sportskim životom.
Prvi gosti, njih 400, očekuju se već za Uskrs dok je za travanj i svibanj rezervirano više od 65 posto ukupnih kapaciteta hotela. Broj gostiju bi mogao biti i veći s obzirom da sljedeća dva mjeseca traje promo akcija u koju su uključena dva noćenja, polupansion i korištenje wellness centra po cijeni od 500 kuna. Procjenjuje se da će popunjenost hotela u predsezonskom i postsezonskom razdoblju biti veća.
Repozicioniranje hotela na četiri zvjezdice znači ujedno i potpuno ujednačavanje usluge s luksuzno uređenim beauty i wellness centrom što bi uz sportske programe, rekreaciju i gastro ponudu trebalo hotelu Diamant omogućiti da postane najbolji porečki i jedan od najprivlačnijih istarskih hotela. Inače wellness centar čini mnoštvo povezanih i komplementarnih sadržaja, od bazena, turske i finske saune, namjenskih prostora za relaksaciju s egzotičnim i mediteranskim biljkama, do bazena s ledom, whirlpoolom, masažom i sl. Dvorane za aerobic i fitness opremljene su s 40-tak sprava najnovije izvedbe Technogyma.
Spektar usluga beauty centra kreće se od specijalnih tretmana za njegu lica i tijela, manikura, pedikura, pa sve do fizikalne medicine i rehabilitacije te stomatološke ordinacije na razini važećih svjetskih standarda. Specijalnost beauty centra je, između ostalog, aromaterapija. Osim što u Hrvatskoj ne postoji beauty centar s ovako širokim spektrom ponude, sličan ne postoji ni u širem okruženju sve do Abano therma kraj Padove u Italiji.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra