Početna
Ponedjeljak, 14.Listopada 2019 (19:02:09) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Riječki hotel Bonavia prvi Park Plaza Hotel u Hrvatskoj

Gospodarstvo, 31.03.2004.
(Izvor:H/h/Mx)Predstavnici Park Plaza Hotels & Resorts i Wren"s Hotel Group & Jadranski luksuzni hoteli potpisali su danas u Rijeci ugovor o franšizi kojim Grand Hotel Bonavia iz sustava Jadranskih luksuznih hotela postaje prvi Park Plaza hotel u Hrvatskoj. Ugovor su potpisali potpredsjednik Park Plaza Hotels & Resorts za Europu Hans Keller i predsjednik Wren"s Hotel Group & Jadranskih luksuznih hotela Goran Štrok.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, potpisivanjem ovog ugovora svjetski hotelski lanac Park Plaza ulazi na hrvatsko tržište, a riječki hotel Bonavia dobiva bolji i brži pristup svjetskoj mreži hotelskih rezervacija, višu razinu usluge i novi brand. Hotel Bonavia kategoriziran je s četiri zvjezdice, a nakon dobivanja franšize u nazivu će mu biti dodan naziv Park Plaza Hotela. Bit će prvi Park Plaza Hotel u Hrvatskoj i u regiji. Najbliži je u Budimpešti.

Štrok je kazao da će ugovor o franšizi doprinijeti razvoju i širenju branda Park Plaza Hotela u regiji jugoistočne Europe te da će u nastavku suradnje biti stvorena grupacija hrvatskih hotela s pet zvjezdica pod nazivom Park Plaza Premier. Jadranski luksuzni hoteli, osim Bonaviom, upravljaju s još tri hotela u Dubrovniku i nekoliko objekata u Cavtatu i Konavlima. Park Plaza Hotels & Resorts pripadaju Carson grupaciji koja ima oko 900 hotela i oko 180.000 zaposlenih u više od 140 zemalja. Rezervacije za hotele u toj skupini mogu se ostvariti na oko 20.000 prodajnih mjesta kao što su agencije.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina