Početna
Subota, 22.Veljače 2020 (17:31:05) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Otvoren 15. Međunarodni sajam turizma i prehrane

Gospodarstvo, 30.03.2004.
(Izvor:ig/dp)U dvorani Intersport centra u Zelenoj laguni svečano je otvoren 15. Međunarodni sajam turizma i prehrane. Tom prigodom okupljenima su se obratili gradonačelnik Josip Maras i predsjednik Hrvatske gospodarske komore -Županijske komore Pula Šime Vidulin koji je nedugo potom sajam proglasio otvorenim.
Kako je istaknuo gradonačelnik Maras, osvrnuvši se pritom na budućnost, namjera je da ovaj sajam ne bude samo regionalna karaktera, nego da se godinama sve više širi i na druge županije. Vidulin je, nadovezavši se Marasov govor, između ostaloga napomenuo da je Istra, nakon Zagrebačke županije, najveća regija potrošnje hrane, pa se sa sajmom ujedno promovira i turizam, odnosno zdrava prehrana. Kazao je i kako Poreču nedostaje sajamskih prostora te kako bi se slične manifestacije, kad bi prostor postojao, češće mogle održavati.
Na 1200 četvornih metra dvoranskog prostora, pod organizatorskom palicom HGK-ŽK Pula i Regionalne privredne komore Valjevo, te Privredne komore Vojvodine, svoje proizvode prezentira 48 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, a među potonjima posebno ističemo najveće poput Agrokora, Kraša i Dukata.
Usto, kako smo već i najavili, u srijedu 31. ožujka u prostorijama HGK-ŽK u Puli održat će se i poslovni susreti gospodarstvenika Hrvatske i Srbije, pa se uskoro na policama naših marketa i trgovina može očekivati i različiti prehrambeni proizvodi susjedne države.
Prilikom otvorenja sajma turizma i prehrane koji će za posjetitelje svakodnevno imati otvorena vrata od 10 do 19 sati sve do 2. travnja.


Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Najslasniji burgeri u gradu