Početna
Srijeda, 8.Srpnja 2020 (12:31:33) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Umag: Modna revija mladih oduševila prisutne

Istra, 28.03.2004.
(Izvor:redakcija/Mx/Ig)

Udruga mladih «Garafulin» iz Umaga ove je subote 27. ožujka u hotelu Adriatic organizirala prvu modnu reviju, a kako saznajemo od organizatora, glavni cilj manifestacije bilo je predstavljanje njihove udruge javnosti.

Na odlično organiziranoj reviji raznorazne su kreacije nosili djevojke i dečki manekenske škole «www management», a publici predstavili 10-tak frizerskih salona s područja Umaga i Novigrada, te nekoliko butika i modnih kreatora Istre.

Izvorne haljine i muška odijela poznatih kreatora poput Armania, Versacea, Valentina, Blumarine, Roberta Cavallia.., na manekenima su izgledali savršeno, a publika uzdisala za svakom kreacijom.

Muški dio publike najviše je bio oduševljen nastupom djevojaka, a dame s velikom pažnjom promatrale ovogodišnje modne detalje i večernje toalete. Od viđenog svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a nakon revije, veselica je samo za tu prigodu nakratko otvorenome hotelu nastavljena do kasnih jutarnjih sati.

Kako se približavaju topliji dani, sličnih manifestacija biti će zahvaljujući mladima Umaga još i više, a prema najavama, u njima će osim sugrađana uživati i dragi nam gosti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Scan4menu Poreč