Početna
Subota, 19.Rujna 2020 (09:13:16) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Viendel - Digitalni marketing

Odsjekao si je penis zbog prisile `četiri vraga`

Zanimljivosti, 26.03.2004.
(Izvor:Hina/Mx)PHNOM PENH - Najnoviji među nesretnicima koji dospijevaju na stranice novina nakon što si odsijeku penis, kune se da su ga na taj grozan čin prisilila "četiri vraga".
Kambodžanin Teang Ny (32), trenutno se oporavlja od amputacije izvršene 14. ožujka, za koju krivi četiri golema vraga u crvenim saronzima, lokalnoj nošnji.
Šef policije u Ang Soulu, 40 km od Phnom Penha, gdje se amputacija dogodila, kaže kako Teang Ny inzistira na tome da jednostavno nije imao izbora.

"Rekao nam je da je izašao na kavu a onda se vratio kući jer je zaboravio šešir. Tu je zatekao četiri krupna muškarca koji su nosili samo crvene saronge i crvene turbane", objašnjava šef policije Khin Sokaun.
Teang Ny je policiji ispričao kako su mu muškarci rekli da su oni čuvari pakla i neka si odreže penis. On se bunio i govorio da će umrijeti, a vragovi su mu ostavili izbor da to učini sam ili će oni.
Khin Sokaun kaže da im je Teang Ny tada ponudio da si u zamjenu odreže nogu, ali oni nisu bili zadovoljni. Nesretni Teang tada je zgrabio nož i odrezao penis, a zadnje čega se sjeća prije padanja u nesvijest jest da su se vragovi za njega otimali.
Teang Ny sada se oporavlja u lokalnoj bolnici i u dobrom je stanju, a što se policije tiče, oni nemaju plan krenuti u potragu za vragovima.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore