Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (16:44:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Pula: Teško opečena paleći korov

Crna kronika, 17.03.2004.
(Izvor:H/h/Mx)PULA - Šezdesettrogodišnja M.R. iz Valdedija, sela nedaleko od Žminja, zadobila je teške opekline u požaru koji je jučer u 10 sati izbio na privatnom zemljištu u tome mjestu, priopćila je istarska Policijska uprava.

Prema riječima glasnogovornice PU-a Štefanije Prosenjak-Žumber požar je izbio kad su supružnici M.R. i A.R. (64) spaljivali korov na svojoj zemlji. Međutim, u jednom trenutku vatra je izmaknula njihovu nadzoru te je zahvatila travu i nisko raslinje. Vidjevši kako ne mogu ugasiti vatru, A.R. je otišao u selo tražiti pomoć mještana i vatrogasaca, no kad se vratio, našao je suprugu M.R. kako nemoćno leži s teškim opeklinama zbog kojih je prevezena u riječku Kliničku bolnicu na Sušaku. Vatrogasci su požar ugasili u 16.30 sati, a ukupno su izgorjela dva hektara trave i niskog raslinja.

Glasnogovornica Prosenjak-Žumber izvijestila je novinare kako je jučer u 15,30 sati izbio požar i na trafostanici HEP-a u Špadićima na Poreštini. Uzrok požara je samozapaljenje bakelitne plastične opreme na trafostanici, a šteta je procijenjena na oko 150 tisuća kuna.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6