Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:13:15) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Velika konkurencija tenisača iz cijelog svijeta

Sport, 09.03.2004.
(Izvor:ig)Povodom početka 32. Međunarodnog teniskog turnira «Croatia 1 satellite Istarska rivijera», u organizaciji zagrebačke tvrtke «Top spin» i gradova domaćina – Poreča, Rovinja i Vrsara, danas je u porečkom hotelu Pical održana tiskovna konferencija. Potonju je vodio i otvorio bivši novinar i jedan od začetnika organizacije ovog turnira Fredi Kramer, a okupljenim se predstavnicima sedme sile obratio i direktor turnira Branimir Horvat, te u ime domaćina turističke tvrtke Riviera holding Giorgio Cadum.

Kako je rečeno, na turniru koji će trajati do 3. travnja očekuje se više od 200 igrača iz 21 zemlje svijeta, pa će konkurencija kao i prethodnih godina biti velika.

- «Loše vremenske prilike pridonijele su tome da se s kvalifikacijama nešto malo kasni, no unatoč tome glavnina je turnira već započela, rekao je Branimir Horvat, napomenuvši kako je ovogodišnja Istarska rivijera posvećena nedavno preminulome tenisaču i treneru Alenu Deghenghiju.

Ovogodišnja novost u Poreču, rekao je Kramer, jest što će se prvi puta održati i dječji program kojim će se promovirati tenis. Tako će se u subotu 13. ožujka na rivi postaviti mini tenisko igralište, a djeca imati priliku udarati loptice i družiti se s igračima. Uz to bit će organizirane i nagradne igre, pa će tako svako dijete koje uspije prebaciti lopticu preko mreže na poklon dobiti majicu sponzora Bina Istre.

Prema riječima organizatora nakon Poreča turnir će se od 13. do 22. ožujka preseliti u Rovinj te u Vrsar od 20. do 27. ožujka, dok će se masters održati od 29. ožujka do 3. travnja najvjerojatnije po prvi puta u Rapcu. Kao alternativa tom gradiću najizvjesnija je Pula, no o tome će se odlučiti u sljedećih nekoliko dana.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Nova Corolla Hybrid
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina