Početna
Nedjelja, 25.Kolovoza 2019 (18:27:32) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival

Dvojica mladića poginula pri slijetanju automobila u odvodni kanal

Crna kronika, 06.03.2004.
(Izvor:H/h)ZAGREB - Pri slijetanju automobila u odvodni kanal Sava - Odra u mjestu Kušanec kod Velike Gorice, noćas u 3.25 sati, poginuo je 20-godišnji vozač Renato C., a u kanalu je oko podneva pronađeno i tijelo njegova suvozača, čiji identitet za sada nije poznat, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Nesreća se dogodila kada je Renato C. automobilom marke Opel Kadett vozio iz Velike Bune prema Velikoj Gorici. Kod nadvožnjaka odvodnog kanala vozač je izgubio nadzor nad automobilom i sletio u kanal.

Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla mrtvog vozača, koji je najvjerojatnije poginuo u trenutku slijetanja. No, tijelo drugog mladića, koji je prema izjavama svjedoka također bio u automobilu, nije pronađeno.

Policija iz Velike Gorice tijekom jutra je pretraživala područje uz kanal, no kako mladić ni tada nije pronađen, kanal su pretražiti policijski ronioci. Riječ je o tzv. tekućem kanalu, širokom između četiri i šest metara te dubokom oko dva metra. Ronioci specijalne policije tijelo su pronašli u kanalu oko 11.40 sati, no identitet poginulog suvozača još nije utvrđen.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium