Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:05:28) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Zagreb domaćin SP u stolnom tenisu 2007.

Sport, 03.03.2004.
(Izvor:H/dp)

Doha, Qatar

DOHA/ZAGREB, 3. ožujka 2004. (Hina) Domaćin Svjetskog prvenstva u stolnom tenisu 2007. godine bit će Zagreb, odlučeno je danas u Dohi na Kongresu Svjetske stolnoteniske federacije (ITTF).

"Nakon što su od kakdidature odustali Chicago i korejski Jin Jin u konkurencij su ostali Stockholm i Zagreb, a izaslanici Kongresa ITTF-a su glasovanjem sa 84:49 odlučili da Zagreb u svibnju 2007. bude domaćin Svjetskog pojedinačnog stolnoteniskog prvenstva", izjavio je za Hinu glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO)Ivica Miočić Stošić, koji je s predjednikom HOO-a Zlatkom Matešom bio u sastavu hrvatskog izaslanstva u glavnom gradu Katara.

U hrvatskom izaslanstvu, koje od prije boravi u Dohi u kojoj su u tijeku natjecanja stolnotenisača na SP u momčadskim konkurencijama, bili su predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Ivo Goran Munivrana, hrvatski veleposlanik u Egiptu Ivan Tomić, dopredsjednici Gradske skupštine Zagreba Vladimir Velnić i Davorin Tepeš te hrvatske stolnoteniske legende Branka Batinić i Dragutin Šurbek. Oni su, svaki na svoj način, pridonijeli da Zagreb za tri godine bude domaćin najveće svjetske stolnoteniske smotre, a hrvatska stolnoteniska povijest takvu priredbu sasvim sigurno i zaslužuje.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nova Corolla Hybrid
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!