Početna
Subota, 15.Kolovoza 2020 (06:55:44) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt

Hrvatska će u Portugalu imati tri puta više navijača nego u Francuskoj

Sport, 03.03.2004.
(Izvor:H/dp)ZAGREB, 3. ožujka 2004. (Hina) - Hrvatska će na EP u Portugalu imat otprilike tri puta veću navijačku podršku negoli na SP u Francuskoj prije šest godina, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u Hrvatskom nogometnom savezu.

To se može zaključiti na temelju prodanih ulaznica. Posljednji rok za prodaju bio je 27. veljače. Za utakmicu protiv Švicarske prodano je 4.500 od mogućih 6.000, za susret s Francuskom prodano je svih 6.000 ulaznica, dok je za dvoboj protiv Engleske kupljeno 9.000 od mogućih 12.000 karata.

To znači da je od hrvatskog kontigenta ostalo neprodano oko 4.500 ulaznica, koje moraju biti vraćene organizatoru Prvenstva.

Glede potrage za trećim vratarem reprezentacije izbornik Otto Barić naglasio je kako to nikako ne dovodi u pitanje poziciju Stipe Pletikose. "Pletikosa je prvi vratar reprezentacije", naglasio je. No, dodao je da mora naći trećeg vratara, a Joey Didulica (Austria Beč) pokazao je da ima kvalitetu. Požalio se na pisanje tiska, kazavši da u procesu traženja najboljih rješenja ne želi tolike polemike preko medija.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić potvrdio je da će na prijeteljskoj utakmici protiv Turske 31. ožujka u Zagrebu gost Saveza biti jedan od najboljih svjetskih nogometaša 80-tih Francuz Michel Platini.

Danas je obnovljen i sponzorski ugovor između tvrtke Ledo i HNS-a. Sponzorski ugovor, čija je vrijednost poslovna tajna, potpisali su Zorislav Srebrić i direktor marketinga i razvoja Leda Davor Šimunić.

Tom prilikom Srebrić je naglasio da će se iz ovog, kao i iz svih drugih sponzorskih ugovora, znatan dio izdvojiti za hrvatski nogometni pomladak.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...