Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (18:37:42) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Munjevitom akcijom uhvaćeni provalnici u kiosk

Crna kronika, 02.03.2004.
(Izvor:redakcija/ig)

Spektakularnom akcijom porečki su kriminalisti oko 13 sati ulovili razbojnike koji su jutros u dva sata opljačkali kiosk smješten neposredno pored autoremonta.

Kako smo na licu mjesta neslužbeno saznali, u pljački je sudjelovalo dvoje 20-godišnjaka iz Zagreba, a plijen kog su se domogli bio je sakriven u njihovome automobilu «peugot 307» registracijskih oznaka ZG 4924 AM, koji je tijekom očevida bio parkiran malo dalje od samoga kioska.

Policija je tijekom pretrage peugota, osim plijena koji se sastojao od baterija, žvakaća, upaljača, cigareta, filmova, telefonskih kartica, pa čak i jedne kutije kondoma, pronašla i jednu bezbol palicu i zračnu pušku, koji su dakako zaplijenjeni.

Od vlasnice kioska Marije Pribetić doznajemo da su joj lopovi razvalivši polovicu zadnjeg dijela kioska, pričinili više štete no što je bila čitava vrijednost ukradene robe, a kolika je materijalna šteta tek je za utvrditi. Zagrebački dečki prepraćeni u porečku policijsku postaju, navodno su već priznali zloćin, a obzirom da je u noći s nedjelje na ponedjeljak gotovo na identičan način opljačkan i kiosk u Puli, tek je za vidjeti hoće li se i taj zločin pripisati ovim mladim dugoprstićima. No tu će mogućnost policija tek utvrditi daljnjom istragom.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Najslasniji burgeri u gradu
Nova Corolla Hybrid
Porsche Istra